Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 şimdi servera remote admin le girdikten sonra log off administrator yaptım ve bi ekranda bekliyor suan ctrl alt del e basarsan tekrar giriş yapabilirsin diyor iyi güzelde ben ctrl alt del e basınca kendi bilgisayarımda task manager i açıyor full screen de yaptım remote a girdiigm pc yi gene benim pc de açtı task manager ı ne yapmak lazım ? (ps: akşam içkili kafa ile remote a girersem böle olur applik rule)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 yuh bune?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 neyse demin ogrendim ekranda sol üst köşede sağ tıklayıp menuden send to ctrl alt del yapıyomusuz :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 yuh bune?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar