Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Hiçbir şeyden zevk almıyorum... Geççek mi ya söylesenize? Bana bi uğraş gösterse ya birileri işten eve gelince böle onla uğraşsam, böle üretkenliğimi arttıracak? Çok geliştirirsem ilerde profesyönel olarak yapabileceğim mesela? Yaptığım şeyler boşa zaman harcıyomuşum gibi hissettiriyor... Wow vs bilimum pc oyunlarından falan uzak durmak istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Yabancı dil öğren italyanca kursuna git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 çevrendeki mutsuz insanlardan kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 paspatur said: Yabancı dil öğren italyanca kursuna git düşünüyodum aslında yatkınımda yabancı dile ama hep bi acaba var... ispanyolca daha mantıklı gelio ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Asil sen ne dersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 İspanyolca daha yaygın bir dil tabi. O açıdan daha mantıklı. Ama İtalyanca öğrenmesi çok kolay. Bir de bence daha ne bilim karizmatik, romantik vb. Aslında çok önemli değil. Herhangi bir dil kursu işte. Kafanı dağıtır. Hem de yepyeni bir dil öğrenmiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 xanax (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 boşunu koyarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 italyancaya inanılmaz zor diyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Devilmanta said: paspatur said: Yabancı dil öğren italyanca kursuna git düşünüyodum aslında yatkınımda yabancı dile ama hep bi acaba var... ispanyolca daha mantıklı gelio ne dersin? aslında önce türkçeden başlasın. başlıkta bile hata var bana kalırsa (paran varsa) yabancı ülkelerdeki dil kurslarına git. bu mevsimde de normalden ucuz olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Askere git askere! Tuvalete zıçmak bile çok anlamlı gelecek. Emin olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ahahaha murtaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Spora başla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sex dememiş kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Murteza kopardın ya:) yabancı dıl aklıma yattı dogrusu ama böyle baska bıseyde olur. mınık bı ugras gıbı baslıycam falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 hep anne mesleği gibi geliyor; ama çiçek yetiştir. ben yetiştiriyorum, seneye nisan'da da bonsai'ye başlayacağım. yemin ediyorum bundan büyük keyif yok hayatta. toprağını değiştir, buda, sula. gerçi ben bonsai işine iyice kanalize ettim kendimi, her bitki yetiştiren öyle olmayabilir. bitkinin karakterini ezmeden, hem senin istediğin gibi büyüyecek hem de farklı bişe çıkacak senin istediğinden. koskoca akvaryum vardı mesela hediye gelen, ondan bile keyif aldıydım; ama baktım esasen bena göre değil verdim gitti balıkları. balık bakmak bile olabilir. hayattan keyif almak böyle ufak şeylerden keyif almak zaten. yoksa ye, iç, yat başka bişe yok. koskoca samuraylara bakıyorsun, savaşçı dehşet saçan adam diyorsun... onların bile en büyük keyfi çay ikram etmekmiş ufacık çadırlarda. öyle işte. sabah kalkıyorum çiçeklerime, ağaçlarıma bakıyorum; akşam 2-3 arkadaş çağırıyorum yemek yapıyorum. hayat esasen güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ben de sc oynayıp yeniyorum milleti tavsiye ederim sdfsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 mesela huunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 o mesaj kasıyoruz ha. tamam bu geece sana aldıralım madalyayaı taktik kasacam byundan sonra. şunun surasu 10 maç sonra gg'sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bonsai yetiştir sen sc vaktin geçmiş! euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 fizik&matematik&bilgisayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Git bir gün hastane'ye kan bağışı yap. Sonra oradaki insanların durumlarını , hayatlarını , yaşadıklarını gör akşam gel buraya tekrar düşünmüş olarak bir post atarsın. Gzl bir şey yapmış olursun hem. Ben trombosit verdim sakın kafanı karıştırmasınlar sadece kan de :D çuvaldızın 2 katı iğneyi soktuktan sonra o damarım iyileşmesi ayı buluyormuş ben 1 günde 4 kere yedikten sonra öğrendim. Damarlarımın patlaması yanıma kar kaldı akşama balon oldular. Unutma kan , hasta , insanlar , kıyas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Dahada depresyon istiyorsan acil servise veya radyolojiyede gidebilirsin. Bence işin yoksa iş bul çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar