Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herşey boş geliyor lan...

Devilmanta

Öne çıkan mesajlar

Hiçbir şeyden zevk almıyorum... Geççek mi ya söylesenize?
Bana bi uğraş gösterse ya birileri işten eve gelince böle onla uğraşsam, böle üretkenliğimi arttıracak? Çok geliştirirsem ilerde profesyönel olarak yapabileceğim mesela?

Yaptığım şeyler boşa zaman harcıyomuşum gibi hissettiriyor... Wow vs bilimum pc oyunlarından falan uzak durmak istiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

İspanyolca daha yaygın bir dil tabi. O açıdan daha mantıklı. Ama İtalyanca öğrenmesi çok kolay. Bir de bence daha ne bilim karizmatik, romantik vb.

Aslında çok önemli değil. Herhangi bir dil kursu işte. Kafanı dağıtır. Hem de yepyeni bir dil öğrenmiş olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Devilmanta said:

paspatur said:

Yabancı dil öğren
italyanca kursuna git

düşünüyodum aslında yatkınımda yabancı dile ama hep bi acaba var... ispanyolca daha mantıklı gelio ne dersin?

aslında önce türkçeden başlasın. başlıkta bile hata var

bana kalırsa (paran varsa) yabancı ülkelerdeki dil kurslarına git. bu mevsimde de normalden ucuz olur muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

hep anne mesleği gibi geliyor; ama çiçek yetiştir. ben yetiştiriyorum, seneye nisan'da da bonsai'ye başlayacağım. yemin ediyorum bundan büyük keyif yok hayatta. toprağını değiştir, buda, sula.

gerçi ben bonsai işine iyice kanalize ettim kendimi, her bitki yetiştiren öyle olmayabilir. bitkinin karakterini ezmeden, hem senin istediğin gibi büyüyecek hem de farklı bişe çıkacak senin istediğinden. koskoca akvaryum vardı mesela hediye gelen, ondan bile keyif aldıydım; ama baktım esasen bena göre değil verdim gitti balıkları. balık bakmak bile olabilir.

hayattan keyif almak böyle ufak şeylerden keyif almak zaten. yoksa ye, iç, yat başka bişe yok.

koskoca samuraylara bakıyorsun, savaşçı dehşet saçan adam diyorsun... onların bile en büyük keyfi çay ikram etmekmiş ufacık çadırlarda.

öyle işte. sabah kalkıyorum çiçeklerime, ağaçlarıma bakıyorum; akşam 2-3 arkadaş çağırıyorum yemek yapıyorum. hayat esasen güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Git bir gün hastane'ye kan bağışı yap. Sonra oradaki insanların durumlarını , hayatlarını , yaşadıklarını gör akşam gel buraya tekrar düşünmüş olarak bir post atarsın.
Gzl bir şey yapmış olursun hem. Ben trombosit verdim sakın kafanı karıştırmasınlar sadece kan de :D çuvaldızın 2 katı iğneyi soktuktan sonra o damarım iyileşmesi ayı buluyormuş ben 1 günde 4 kere yedikten sonra öğrendim. Damarlarımın patlaması yanıma kar kaldı akşama balon oldular. Unutma kan , hasta , insanlar , kıyas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...