Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 annemler dün sabah tatile gittilewr bende direk arabayı kaçırdım. Ehliyetim yok ama 1 seneden fazladır kullanıyorum. İşte dedim dün biraz benzin alıyım götürsün beni onlar gelene kadar falan 50 liralık yüklettim. Arabaya bindikten sonra farkettimki çok yüklemişim :D Bugün okulada arabayla gittim ama öyle bi basıyorumki 180-190 falan şeklinde 45 km yol gittim. ULAN HAYVAN ARABA BENZİN YEMİYO !! çeyrek depo bile gitmedi. Okuldan sonra yurtta kalan arkadaşlarımı topladım hepsini evinin kapısına kadar bıraktım bitmiyo lan ! Ehliyet olmadığından akşamda çıkmıyorum dışarı.. Artık yarın ortaköye falan gidicem. Ulan hayvan gibi jip nası benzin yemez ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 benim ferrari tam tersi 1 milyarlık yüklüyorum 2 hatun kaldırcam diye dolanırken bitiyor 10 milyarlık daha yüklüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 arabanın markası ve modeli ne?Dizel mi bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Hacı yüklettim felan diyosun da sen evde "test drive" falan mı takılıyodun, napıyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bide niye topicin adı 'benzin sorunsalı'? Sorun mu bu senin için? PARANIN GÖZÜ KÖR OLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 araba sorento evet dizel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Chewy said: bide niye topicin adı 'benzin sorunsalı'? Sorun mu bu senin için? PARANIN GÖZÜ KÖR OLSUN! evet sorun annemler pazar gelicek bitirmeye çalışıyorum resmen maganda oldum 2 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 gazı kökle yüksek devirde sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 öyle kullanıyorum zaten motordan gelen ses değişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar