Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 annemler dün sabah tatile gittilewr bende direk arabayı kaçırdım. Ehliyetim yok ama 1 seneden fazladır kullanıyorum. İşte dedim dün biraz benzin alıyım götürsün beni onlar gelene kadar falan 50 liralık yüklettim. Arabaya bindikten sonra farkettimki çok yüklemişim :D Bugün okulada arabayla gittim ama öyle bi basıyorumki 180-190 falan şeklinde 45 km yol gittim. ULAN HAYVAN ARABA BENZİN YEMİYO !! çeyrek depo bile gitmedi. Okuldan sonra yurtta kalan arkadaşlarımı topladım hepsini evinin kapısına kadar bıraktım bitmiyo lan ! Ehliyet olmadığından akşamda çıkmıyorum dışarı.. Artık yarın ortaköye falan gidicem. Ulan hayvan gibi jip nası benzin yemez ya..
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 benim ferrari tam tersi 1 milyarlık yüklüyorum 2 hatun kaldırcam diye dolanırken bitiyor 10 milyarlık daha yüklüyorum
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 arabanın markası ve modeli ne?Dizel mi bide?
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Hacı yüklettim felan diyosun da sen evde "test drive" falan mı takılıyodun, napıyodun.
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bide niye topicin adı 'benzin sorunsalı'? Sorun mu bu senin için? PARANIN GÖZÜ KÖR OLSUN!
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 araba sorento evet dizel
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Chewy said: bide niye topicin adı 'benzin sorunsalı'? Sorun mu bu senin için? PARANIN GÖZÜ KÖR OLSUN! evet sorun annemler pazar gelicek bitirmeye çalışıyorum resmen maganda oldum 2 gündür
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 öyle kullanıyorum zaten motordan gelen ses değişti :D
Öne çıkan mesajlar