Phlox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bilgisayarı açınca sistem normal yükleniyor, windows açılış sesi fln geliyor fakat görüntü yok. monitörün power ışığı yanıp sönüyo, bilgisayar kapalıyken yapar böyle. başka bir monitör denedim, bunda da benzer bir sonuç aldım. herşey ekran kartını gösteriyor burda fakat emin olmak için yapabileceğim başka birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ekran kartını çıkar tak tekrar dene büyük ihtimal ekran kartı bozulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 monitorde sinyal yok falan diyorsa kablolari takip cikarirken pinlerden birini veya bir kacini kirmis olabilirsin. farkli monitor denerken ayni kabloyu kullandiysan atlamis olabilirsin bunu. yoksa dedigin gibi ekran karti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 sinyal yok da demiyor, bağlantı kablosunu çıkarırsam sinyal yok penceresi geliyo. ekran kartını çıkarttım tekrar taktım aynı hata, ekran kartı bozuk yani heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bios ayarlarından ekran akrtını uçurmuş olmayasın. öyle bişe yoksa eğer ekran akrtını ve remleri çıkar tak bi kere. olmadı, ekran kartını götür servise bi kontrol etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar