Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Aslinda tek tek satmak istemiyorum ama ba$liga tum komponentleri yazamam. diger ba$liklarim kilitlenebilir. Once sadece cpu ve ekran karti upgrade edeyim diyordum, sati$a cikartmi$tim, artik komple bir degi$ime gitme karari aldim. $imdi en son 4870 sattim bir adet Mayk karde$imize kendisi memnundur tahminen. Belki o alacak bu sistemi ama ne olur ne olmaza buraya da acalim. Elimde bir adet intel core2duo e8400 3ghz i$lemci, gigabyte ep45-ds3r anakart ve 2x2gb a-data vitesta extreme ram bulunmakta. urunlerin hepsinin kutusu bulunmakta, garantileri de cabasi (odam kutu dolu, evet hasta bi adamim kutu saklama konusunda) toplam 500 lira istemekteyim. barter i 80 uzeri arkada$lara 480 olur. Istanbul/Bostanci elden teslim yaparim istemeyene ambar tesellum fi$i yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kasa yok sanirsam.. Pekiii anakartin onboard ekran karti var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 eldeki tum urunleri bi pm ativersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 yok mu ilgilenen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 up x2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yaninda 200gb hdd hediye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Fiyat aynımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ewet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar