calimero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Selamlar. Önümüzdeki sene için master a başvuracağım ve malumudur birçok yüksek lisans yapan arkadaşın yurt dışında üniler personal statement istiyor. Benim de en çok zorlandığım kısım budur. Ne yazacağız ki buna? yani sağdan soldan falan baktım, ama öyle tam bişey netleşmedi kafamda. Aramızda birçok yurt dışında eğitim görmüş arkadaş var. birçok kişinin de bu konuda sıkıntı yaşadığını biliyorum. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 nereyi düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 isveç, ingiltere yahut canada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 PS'de akademik olarak ne yaptin, ne yapmayi planliyosun; hedeflerin, ne kadar gerceklestirdin, ne kadar yol kat etmen lazim bunlardan bahset. Zaten kelime limitine takilirsin. Adamlara de ki, bakin ben bunlari basardim, beni alirsaniz bunlari basaracagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yukardakilere ek olarak şöle bir tavsiyem var: bir şekilde kararlılığını belirt, ama öyle "gelicem 1. olucam alayınızın agzı acık kalıcak" falan deil, okuyan adam "lan bu adam bildiğin istiyo burayı" desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bazı başvurularda dvd şeklinde video kaydı da gayet ikna edici olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Aşırı kasmana gerek yok orta şeker birşey olursa ps sorun olmaz eğer burslu gitmeyeceksen tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar