yav Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ipodumda çalınanları last.fm'e skroplamak istiyorum ama bir türlü beceremedim. last.fm'deki yazılımı indirdim ama değişik bir sorun var galiba görünen o ki ipod'un kendisi çalınan şarkıları hafızasında tutmuyor. örneğin itunes'daki (ve ipodda) "recently played" listesi hiç dolmuyor. ilk denememde bir şarkı girdi o listeye ve aynı şekilde last.fm hesabıma da geçti bu şarkı. ama sonrasında hiç olmadı aynı şekilde top25 most played listesi de bomboş. Neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bundan olmasın last.fm > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Ya o sorun sürekli oluyor. Nedenini bilmiyorum ben de, benim de ipoddan kafasına göre skrop yapıyor lastfm yazılımı. Bir ara aramaya inanıp lastfm customer faq larına girip aratmıştım, cevap bulamamıştım sonra da bıraktım aramayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 hey allah ya negzel hayal etmiştim artık dışarda dinlediğim şeyleri de skroplayabileceğim diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 baya bi kurcaladım bişeyleri hallettim de sorun ipodda galiba baya baya. yani last.fm görüyor, skroplamaya başladım diyor ama neticede skroplancak öğe bulamadım diyor. görünen o ki ipodum çaldığı şeyleri aklında tutmuyor :S wtf?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 nası ya 2 sene önce bozulana kadar gayet yollayabiliyordum ben şarkıları (ha tabi winampe plugin kurmuştum sonra ordan bilmemne vırt zırt, hetırlamıyorum şimdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar