nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 merhaba arkadaslar elimde bir ipod touch var. evdede 4 tane bilgisayar var hepsine takdığımda çalışmasını istiyorum içindeki verilerin silinmesi öenmli değil. ilk takdıgım bilgisayarda çalıştı ıkıncısıne taktım bıdık diye usb sesi geliyor ama itunes da gozukmuyor diğer bılgısayarları denemeden hemen sorayım dedim napcaz aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 USB bidik diye ses cikariyorsa durum cok kotu dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 O kadar bilg varsa bir o kadar da ipod alabilirsin sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 acaba napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar