NightLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Evet bu forumu kurmada sorun yasıyorum.Ftp den upload ettim.Siteye girince bazı boslukları nasıl dolduracağımı bilmiyorum. Database Server Host Name/DnS=? Your Database Name=? Database username=? buralara ne yazacağımı bulamadım.Sitesinde support bolumunden tutorial a girip de izledim.orda mesela your database username e soyle birsey yazmıstı. assnet_sss Bende buna benzer olarak lycos dan aldıgım acc da Memberlycoscouk_(username) i yazdım.Ama kabul etmiyor veya yanls bir seyler yapıyorum.Bu konuda yardımcı olursanız sevinecegim. İlginize.saygılar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 bi arama yapam dedim sitede kaynak yerler buldum.onlara bakayım.halledemessem yazarım tekrar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ya ona bende çok kasmıştım yam hatırlamıyorum ama sanırım ftp adresini kullanıcı adını şifreni falan yazıodun .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 hostname : www.hasanhüseyin.com database : mysql.hasanhüseyin.com // hizmet sağlayıcınız veritabanı adresinizi zaten verir. dbuser : kullanıcı adı dbpass : şifresi[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar