wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 BU NE YA.. Adamlar orda soykırım yapıyo sizde burda oturmuş izliyosunuz. yok mu bi engel olcak babayiğit!! ben zaten minnacık arıdan sinekten korarım o neydi öle ya monitorden uzaklaştım resmen! strese girdim adrenalin salgıladım korkudan! Tamam ya yok böle bişey bide müzikelr falam, hiroşima olayı ahha benzetme sufer :lol:[signature][hline] Boooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bunların biraz daha ufaklarının kovanlarına çomak sokuyolarmış babamlar küçükken lol yoldan geçen kim varsa ona saldırıyolar o anda euheu bu arada en pisi bi eşek arısı türü var onlar koskoca örümcegin içine yumurta bırakıyor :( sonra örümcegi içten içe yiyerek büyüyor yavru arı[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Haa biliyorum galiba onu national geograhicte izlemiştim öyle bişey tarantulanın içine bırakıyodu galiba. Önce sokuyodu bayıltıyodu,sonra içine boşaltıyodu yumurtasını.[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Yani bu demek oluyo ki 2.500.000 2.5 metrelik zenci (ayı), Çini yok edebilir? öerhh [signature][hline]..Dirty SancheZz.. Ariakan the YIILLAAANNN..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar