pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Fanda sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 mokoko said: BEYLER BI DAKKA YA ADAM ANNE DEDI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 "nutella yerim" said: bu sabah aldım laptop u gittim baktılar evet fandan rahatsız edici ses geliyor,yenisini verelim veya servise gonderelim dediler dedim servise gitcek 40 gun gelmicek yenisini verin fakat ellerinde yokmus verdim benim bozuk laptop u sanırım onlar da samsuna postaladılar yenisi ellerinde yokmus bu aksam kargoyla gelir veya olmadı yarın dediler bakalım insallah en tez zamanda elime gecer Bu arada fatura aldın mı yada herhangi bir belge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "nutella yerim" said: bu sabah aldıgım su model samsung laptoptan eve gidince fark ettim cızırtı hırıltı gibi sinir bozucu bir ses geliyor,bundan onceki laptopum aylarca serviste kaldı (hp) ve yine aylar sonra yapamadılar parasını zar zor aldım simdi gittim yeni bir tane aldım bu da arızalı cıktı simdi bana ver servise goturcez deseler o an da cıldırırım tuketici olarak hemen yenisini talep etme veya direk iade etme hakkım var mışu anlattıın olaya yapılabilecek tek yorum: bu işte bi cünüplük bi cenabetlik var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 nutella ye mutlu ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bir haber var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar