Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IMF Başkanı'na ayakkabı fırlatıldı

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

Farinal said:

imf sanki zorla mı borç verdi bize akıllı olsaydık düşmeseydik bu durumlara

Şu mantığı aşmak gerek artık.

Bir devlet borç alıyorsa kendi yaptığı hatalardan çok, dünyanın küreselleşmesinin ve kapitalizmin uluslardan güçlü şirketleri ortaya çıkarmasının da etkisi vardır.

Ayrıca IMF'nin sosyalist kanadı ne demek ya ?
Oldu olacak "sovyet sosyalist cumhuriyet merkez binası - Kapitalist işler genel müdürlüğü"'de vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

SÜMERBANK'IN AYAKKABISI VARDI DA BİZ Mİ FIRLATMADIK?

Nike ayakkabıyı fırlatan insanın söylemi .

URFA DA OXFORD VARDI DA BİZ Mİ GİTMEDİYDİK ?

sonra diyorlar ki niye çok aksi görüşleri olmasına rağmen insanlarla geçinebiliyorsun .

Ya bu herife niye bağırıcaksın abicim , ne şeker bir mozaiktir bu ya hehe.Yurdum insanı .
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

şimdi şuna bir çift lafım olacak..

bu gibi kitaplar okunmalı mı?

evet..

peki ne okunuyor?
http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000256498

kendiniz bakın! 3.sırada tuğba özay'ın kitabı var. 167gün hapisanede geçirmiş biri olarak önemli bilgileri bizlere sunmuş zat-ı katana hazretleri.. amman ne önemli.. nasılsa listede ilk 3'te. deniz seki de yazar şimdi bi tane.. vur voliyi işte! memem falan olsa ben de açıcam bi tanesini, sonra "internet günlükleri" diye uyduruk bi kitap yazarım 2 günde. satarım bak ben de ilk 3'e girecek kadar. en azından hepmizin bu kitap yazanlardan daha fazla cümle kurmuşluğu var forumlarda vs.. daha bir okunaklı olur hani.

ya kimse kusura bakmasın ama bizim milletin kitap, dergi okumaması beni çileden çıkartıyor.

oh rahatladım..

diğer yandan "imf başkanına ayakkabı fırlatıldı" haberine değinecek olursak..

eeee.. ne olmuş ki. fırlatılır yani. hayır dünyanın her yanında bu gibi toplantılarda bu gibi adamlar protesto ediliyor, edilecek. başlarından aşağıya boya dökülecek, yumurta atılacak, -bizdeki gibi arap usulü- ayakkabı atılacak. kimse halkın bunlara çiçek uzatmasını beklemiyor herhalde! öyle olsa bak haber değeri olurdu. adam köpeği ısırdı misali.

aklıma arnold geldi gerçi.
http://www.youtube.com/watch?v=zw97LIBGbR4

ayl bi bek! tuğba'nın kitabını bitireyim de hele..
Sosyal ağlarda paylaş

işte gazeteciler de onu diyor ayakkabı var ayakkabı var az orjinal olmak hem de karizmayı çizdirmemek lazım

bizim okulda da o ayakkabı olayından yarım sene önce falan koç grubuna koç taş.. -> yumurtası atmışlardı sdf

neydi lan o grup 82 miydi 51 mi ne o attıydı
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

işte gazeteciler de onu diyor ayakkabı var ayakkabı var az orjinal olmak hem de karizmayı çizdirmemek lazım

bizim okulda da o ayakkabı olayından yarım sene önce falan koç grubuna koç taş.. -> yumurtası atmışlardı sdf

neydi lan o grup 82 miydi 51 mi ne o attıydı

anon du onlar

guy fawkes maskesi filan

http://www.genehack.org/images/oh-fuck.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...