aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 istiklal marsi konusundaki duygularimi burda yazmak istemiyorum, flameden forum yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 lan yazmicam dedim ama ne aptal bi topluluk lan bu.aptal herif saygı duymanın anlamı ne sence önünde secdeye dur demiyorum.bi devlet adamı vardır çok kötü bi insandır özel hayatında ama ülkesi için biçok şey yapmıştır adamı sevmezsin ama yaptıklarından ötürü saygı duyarsın kafan alıyomu ha alıyomu mankafa herif.saygı çerçevesi içinde konuşalım diyorum her yazdığıma dalga geçer gibi hiçbir yaratıcı tarafı olmayan cevaplar geliyor lanet olsun sizin gibi topluluğa yıllar önce geldiğimde paticik böyle değildi.3-5 tane birbirini tanıyan soytarı toplanmış herşeye muhalif biçimde birbirlerini destekliyolar.bi kaç dengesiz için kendimi üzdüğüm de yeter forumunuz sizin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Zack "oldukca" hakli oldugun yerler var ama hitabet ve kendini ifade etme ozurlusun kusra bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Asteroth said: Hatta bak attım; http://img43.imageshack.us/img43/5803/imzams.jpg cesitli sahte belgeler hazirliyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 besinci mortgage'i aldim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 topicden bilgi fiskirmis pelin batu bu kadar tarihi katletmedi beaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 frank ingilizce, frenk türkçe, o da öylesine bilgi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 AMO said: Bana kalırsa dunyada ulus devlet anlayısı bir sure sonra yok olmaya mahkum . cunku milliyetcilik gittikce güc kaybeden bir ideoloji (avrupadaki gocmen dusmanlıgını saymazsak ki o ayrı bir olay). Individualizm insanlar arasında gittikce yaygınlasıyor . Insanlar tarihte hicbir zaman olmadıgı kadar once "ben" diyor. Kendi varlıgını uluslara yada ülkelere armagan etmek 1930'larda kaldı bence. Bundan 100 sene once insanlar dogdukları ulkelere nerdeyse bagımlıydılar. Simdi ise basitce cogu insan karnımın doydugu yer vatanımdır diyip en iyi sartlarda yasayabilcekleri ulkeleri tercih ediyorlar. Sirketler ve dolayısıyla ekonomiler gittikce globallesiyorlar. Turkiyeden cıkan bir insan yeterli ozelliklere sahipse dunyanın butun gelismis ulkelerinde sirketlerde is bulabilir . hicbir sirkette sen turksun olmaz demez. cunku onlarda kendi cıkarlarına bakıyorlar . isi yapabiliyorsan bitmistir. Biz ise hala kurttu turktu bunlarla ugrasıyoruz. Almanyada senelerdir okullarda turkce ogretiliyor. Bir suru turkce gazete ve televizyon var. Kreuzberg gibi bir mahalle bile varken almanlar bunu (asırı sagcılar haric) problem etmiyorken ; bu ulkeyi beraber kurdugumuz ,kurtulus savasinda yan yana savastigimiz bir millete bu hakları vermekten kacınıyoruz. Hala onlar yokmus gibi davranıyoruz SENİN GİBİLERE LİBO$ diyoruz işte dağa kaldırdıklarında seni acaba beni kim koruyodu diyebilicekmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 seni dağa kaldıran mı oldu hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Topik çılgın orman meyvelerine dönmüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 yoo keşke adlarımı ahmet mehmet olmak yerime jonsi panikyan filan olsaydı hem avrupa birliğinede girmiş olurduk hemde böyle saçma sapan milliyetçilik işleri ile uğraşmazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 DoruK said: balon said: 20-30 sene sonra çocuklarımız bu antlara falan bakıp ya da okuldaki Atatürk büstlerine falan bakıp, " Amca, bu sözü niye koymuşlar ya da bu büst neden her okulda var?" falan diye sorduğunda kimse adam akıllı bu çocuklara cevap veremicek .cevab veremedi altına cevabı da yazılır o zaman, "çünkü annenin annesinin annesinin annesi 5 babadan 10 çocuk doğurmuş olabilirdi yavrum, onu hatırlayalım diye koymuşlar" mesela. O zaman evlerimizde niye atatürk büstü yok falan diye sorarlar onun ardından . Bu kadar önemli bir şeyse. Saygı göstermekse konu , saygı göstermek gerekir .Saygı göstermek efdal ve doğru olandır . Fakat abartmamak gerekir. Abartılması saygısızlığa yol açar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 @Balon en azından benim odamda bi atatürk resmi asılı saygımdan ( ve sevgimden ) posterleri asıyoruz bi ufak resimi odanızda yer bulamıyomusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Atatürk'ün adını bari büyük harfle yazın da saygı gösterdiğinize inanalım. Adamın adını sadece kullanıyorsunuz. Mezardan bugün kalksa pek çoğunuzun suratına tükürürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Senin gibi libidoş akplilerin de elini sıkardı muhakkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 pekaziz said: Senin gibi libidoş akplilerin de elini sıkardı muhakkak. AKP'li olmadığım için kesin bir cevap veremeyeceğim. "akpli" ve "liboş" sizin AKP'ye küfretmeyenlere vurduğunuz bir damga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Hangi düşünceye veya partiye yakın olduğunu bilmiyorum, önemsemiyorum da. Sadece fikirlerinin hangi gruplara hizmet ettiğinin farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 pekaziz said: Hangi düşünceye veya partiye yakın olduğunu bilmiyorum, önemsemiyorum da. Sadece fikirlerinin hangi gruplara hizmet ettiğinin farkındayım. +1 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 pekaziz said: Hangi düşünceye veya partiye yakın olduğunu bilmiyorum, önemsemiyorum da. Sadece fikirlerinin hangi gruplara hizmet ettiğinin farkındayım. dinciler,laikler ve kutuplaştırma . by pekaziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 sir said: yani türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmayıp türk olan yok mu? cumhuriyetten sonra etnik kökenler resetlendi mi? bugün dünyanın neresine giderseniz gidin, bir "frenk"le karşılaşamazsınız, kendini frenk diye adlandıran kalmadı çünkü. ama bugün TC'nin dışında da türkler olduğunu, herhalde kabul edersiniz. işte bu etnik kökendir. TC'nin üstkimliği, aynı zamanda bir etnik kökenin adıdır. sorun yaratan da bu işte. neyi anlamadığını anlamadım; frank = fransız. artık törük kelimesinin kullanılmadığı gibi frank kelimesi de kullanılmıyor onun yerine türk ve fransız deniyor. türkiye dışında yaşayan türk olduğu gibi fransa dışında yaşayan fransız da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 balon said: pekaziz said: Hangi düşünceye veya partiye yakın olduğunu bilmiyorum, önemsemiyorum da. Sadece fikirlerinin hangi gruplara hizmet ettiğinin farkındayım. dinciler,laikler ve kutuplaştırma . by pekaziz. Kutuplaştırma yaratmak, halkları birbirine düşman etmek, bölmek sizin gibi abdli akpli insanlara mahsustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 pekaziz said: Hangi düşünceye veya partiye yakın olduğunu bilmiyorum, önemsemiyorum da. Sadece fikirlerinin hangi gruplara hizmet ettiğinin farkındayım. Benim fikirlerim kendimden başka kimseye hizmet etmez, sadece bazı gruplarınkiyle uyuşur. Sizin kabullenemediğiniz de zaten bu uyuşma meselesi. Uyuşmayla, hizmet etmeyi aynı aynı anlamda görüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 pekaziz said: balon said: pekaziz said: Hangi düşünceye veya partiye yakın olduğunu bilmiyorum, önemsemiyorum da. Sadece fikirlerinin hangi gruplara hizmet ettiğinin farkındayım. dinciler,laikler ve kutuplaştırma . by pekaziz. [Kutuplaştırma yaratmak, halkları birbirine düşman etmek, bölmek sizin gibi abdli akpli insanlara mahsustur. Kendinle çelişme evlat,kendinle çelişme . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Evlat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Reis pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar