chagy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Direct IP den oynamak isteyenler varsa icq:94839128 yada email [email protected] , valla iii olur be takım oluruz,kapışırız yada oyuna baştan başlar en zor ayarda bitirmeye çalışırız :-p kasar ama....:-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 yaw ip den olmuodu unuttum :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 IP üzerinden oynanmadığını da nerden çıkardın? Açarsın serverını, arkadaşların da o ip'den girerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Aaa doğru servar vardı dimi , unutmuşum , peki version farklılığı IP den oynarken sorun yaratıo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 hadi ya desene oynayamıcaz :( ben NWN collector's edition la birlikte aliiim bari orjinalini ama türkiye yede gelmez ki , NWN:shadows ofundrertide gelse bari , yarın gidip bi bakiiim [Bu mesaj chagy tarafından 30 April 2003 03:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Netten sipariş edebilirsin ya da BlackRose'a bir sor. Onun elinde vardı sanırım ama collecter's edition değil herhalde. Aslında collecter's edition bu kadar geç çıkmasaydı ben de herhalde onu tercih ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Valla Netten baktım collector's edition 70$ , hah dediim an elimde olsa 70$, alırım :( neyse artık bu oyun için borca bilem girmeye razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Collecter's ilk çıktığında yanılmıyorsam 80$'dı. Aradan birkaç ay geçince indirmişler. Normali de 55$'dı, en son baktığımda 40$ civarı olmuştu. Expansion'da 30$ olacak gibi... şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bari pahalanmadan aliiiim verdiğin fiyatlar fena değil , collector edition ın içinde expansion da varmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Hayır yok. Expansion daha çıkmadı, daha gold bile olmadı ama pre-order'lar başladı. Ama belki çıktığında 2'sininde birlikte olduğu yeni bir collecter's edition çıkabilir. Belli mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 valla bilsek collector's edition ın öyle çıkcağını en mantıklısı onu almak olur , ama ben multiplayer bu oyunu oynayamadan duramıcam en iyisi yarın gidip aliiim :-d[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Bu arada ben de başından beri Collector yerine Collecter demişim. Şimdi fakına vardım. Sana iyi alışverişler dilerim o zaman. Hazır söz açılmışken Collector's Edition'ın içindekleri de yazıyım: * The Art of Neverwinter Nights – The first ever collection of Neverwinter Nights art features 120 pages of exclusive artwork straight from the creative geniuses at BioWare. The book comes loaded with concept art, 'never before seen' sketches and images with a foreword by Ray Muzyka and Greg Zeschuk. * Official Neverwinter Nights Soundtrack – Featuring the soundtrack from Neverwinter Nights in its entirety as composed by Jeremy Soule. Seventy-two minutes of compelling, heart wrenching and primal music. * Official Sword Coast Map/Mouse Pad – The exclusive Neverwinter Nights Collector’s Edition mouse pad features a detailed overview of the Sword Coast – a large geographical area in the Forgotten Realms where the game itself takes place. * Collector’s Edition DVD Case – The entire three-CD game is presented in a new exclusive DVD collector’s case. * In addition, the Neverwinter Nights Collector’s Edition will also contain an exclusive 34x22 poster of Lady Aribeth – Paladin of Tyr, as well as a long-sleeve, Neverwinter Nights T-shirt. Detaylı bilgi için: http://nwn.bioware.com/about/collectors.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 valla saol , tişört falan iiide , benim geriye bir sorunum kaldı ankara da nerde bulacağım oyun :( varsa varsa REAL de vardır o da uzak kalıo bana :([hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar