Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 1 dk önce gitti nooldu !! o.O korkuyorum :( herkeşte mi gitti ??
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 hatta bende bu çıktı yoktu böle bişi. 3 dk önce yeni google chrome kurdum okadar... bi de facede video izliodum. evet. :(:(:(
chagy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 çift tıkla oraya ya da alt+space miydi neydi.
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ahaha patron kilidi abi o. msn plusın geyiği. ctrl yada alt + space ile o hale geliyo. çift tıklayınca düzeliyo fds
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 o.O olm yeni yeni şeyler icad etmişler haberim yok. kimbilir nası bi klavye tuş kombinasyonuna rastgele bastım yuh lol.. korktum ben de.. ama bak direk tespit etmişim sorunu. direk çözüm geldi. teiekkür ediyorum. rstart attım düzeldi :P ama bi daha o hale nasıl getiricem ve nasıl açıcam bilmiyorum auhau.. nası heycannandım yaa
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 abi msn açıkken herhangi biyerde ctrl + space'e basarsan kitliyo direk. msn açık kalıyo ama sen göremiyosun. patron kilidi sözde. açmak için de çift tık işte, karışık bişey değil :D plus ayarlarından da kapatabilirsin o özelliği.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Dragonmax said: hatta bende bu çıktı yoktu böle bişi. 3 dk önce yeni google chrome kurdum okadar... bi de facede video izliodum. evet. :(:(:( AHAHAHHAHAHAHAHHAHAH
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 olm gülmeyin lan :P nerden biliim ahahah korktum harbiden bişiler oluyo diye AHAHAHA.. ha bu arada, msne bişe oldu bilgisayara bişi gridi diyen bu şahsiyet, teknik destek uzmanı sadasdas... evet
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 sen bunu söyleyene kadar gülmemiştim. AHAHAHA
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Dragonmax said: olm gülmeyin lan :P nerden biliim ahahah korktum harbiden bişiler oluyo diye AHAHAHA.. ha bu arada, msne bişe oldu bilgisayara bişi gridi diyen bu şahsiyet, teknik destek uzmanı sadasdas... evet AHAHAHHAHAHAHAHA teknik destek uzmanı böyle yapıyosa kullanıcı napsın alskjglksajda
Öne çıkan mesajlar