Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Slash merc spec yardım

Proxa

Öne çıkan mesajlar

Şimdi genelde kullanılan spec 50 50 29 aklıma şöyle bişey geldi: şimdi diyoruzki ds suz merc gimp oluyor ama şöyle bir spec kullansak: 44 44 44 dual shadows yok ama eğer mastery of parrying alırsak bide yanına 2 vuruştan 1 parry demektir ve parry arkasından gelen reflection ve hypnotic darkness combosuda hem yüksek damage veriyor hem stun ediyor.Ayrıca 50 slash le 44 slash arasında pek bir damage farkı yok bitek diamond slash var ama çok yüksek end istiyor.Böyle bir spec deneyen varmı aranızda? gladric?[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 16 Haziran 2004 18:15 tarihinde demiş ki:
Şimdi genelde kullanılan spec 50 50 29 aklıma şöyle bişey geldi: şimdi diyoruzki ds suz merc gimp oluyor ama şöyle bir spec kullansak: 44 44 44 dual shadows yok ama eğer mastery of parrying alırsak bide yanına 2 vuruştan 1 parry demektir ve parry arkasından gelen reflection ve hypnotic darkness combosuda hem yüksek damage veriyor hem stun ediyor.Ayrıca 50 slash le 44 slash arasında pek bir damage farkı yok bitek diamond slash var ama çok yüksek end istiyor.Böyle bir spec deneyen varmı aranızda? gladric?

valla 44 44 44 olayini artanic diye bi arkadasim vardi o demeistik memnun kalmamisti cunku ne ds style ini alabiliyosun nee 50 slash ten gelen diamond slash styleini simdi gercekci olmak gerekirse new frontiers in gelmesine 1 hafta bile kalmadi ve new frontierste ben 50dw 50slash 31 parry yapmayi dusunuyorum. bunu istememin tek sebebide reflex attack cidden mukemmel bir ra ve yapacagim 50 50 spec benim dmg imi baya bi arttiricak reflex attack ile karsilik verdigimde + parry dusuk oldugu icin daha cok hit alicam buda daha fazla reflex attack demek zaten sb ler 30 40 dmg vuruyo bu durumda aslinda fazladan dmg benim karima oluyo gibime geldi reflection combo yu merc te pek kullanman gerekmiyo kullansan kullansan rr5 e kadar kullanirsin ondan sonra sb'ler zaten 3 4 vurusta oluyo stun etsende sana bi kar saglamiyo[signature][hline]Gladric Mercenary RR 9L5 (ML4 BaneLord) - Kay Movie1 Movie2

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
yaa neden herkes birden merc açtı...gladricin moviesinden başka merc le ilgili bişey kaçırdımmı ? :P
Yakın arkadaşım bile deli gibi kastı lvl50 wiz oldu...dk sında direkt merci patlattı...

Bendemi açsam ne yapsam :)
Şöle 8 kişilik türko merc grup....ii gider :)

Saygılar....[signature][hline]Azo [LVL50 4L0 Sorcerer]
Kibos [LVL46 Necromancer]
Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator]
Azo [LVL43 Warden (Mazi)]
"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz"
Sosyal ağlarda paylaş

valla bven yeni acmadım merceyi 8 aydır var ama zate lvl 24 yapip bırakmıstım camelotu. sora uzun bi aradan sora basladım 50 yaptım:P[signature][hline]Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay

Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc
Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc
Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...