Ramones Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yanmışım sevdalanmışım teytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 geçmiş olsun. Birazcık dinlen geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Maaya said: (:D (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 http://c6iuxw.bay.livefilestore.com/y1pqId6Qi9EFTeDp_ov-XLGu956gplRa09wr8QwQBxIXcR1jeBRwgh0bFu2qkNceH6k7lvT0KovelCxdxq1rH0wAg/coskun.jpg tum asiklara gelsin Dün gece seni düşündüm durdum Hatıralarla avundum durdum Seni yaşadım seni aradım Sen benim için vazgeçilmezsin Aşığım sana doyamıyorum Ne de güzelsin bakamıyorum Seni sevmeye kıyamıyorum Bu ne büyük aşk anlamıyorum Sel olsa yıllar kan olsa yaşlar Sensiz soframda taş olsa aşlar Unutmam seni yine severim Alın yazımsın yemin ederim Aşığım sana doyamıyorum Ne de güzelsin bakamıyorum Seni sevmeye kıyamıyorum Bu ne büyük aşk anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Maaya said: (:D ................................................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 maaya seni seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 şakacı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 aquila said: http://c6iuxw.bay.livefilestore.com/y1pqId6Qi9EFTeDp_ov-XLGu956gplRa09wr8QwQBxIXcR1jeBRwgh0bFu2qkNceH6k7lvT0KovelCxdxq1rH0wAg/coskun.jpg tum asiklara gelsin Dün gece seni düşündüm durdum Hatıralarla avundum durdum Seni yaşadım seni aradım Sen benim için vazgeçilmezsin Aşığım sana doyamıyorum Ne de güzelsin bakamıyorum Seni sevmeye kıyamıyorum Bu ne büyük aşk anlamıyorum Sel olsa yıllar kan olsa yaşlar Sensiz soframda taş olsa aşlar Unutmam seni yine severim Alın yazımsın yemin ederim Aşığım sana doyamıyorum Ne de güzelsin bakamıyorum Seni sevmeye kıyamıyorum Bu ne büyük aşk anlamıyorum of baya bi iyiymiş kardeşim tekele ineceğim şimdi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Kayısı ezdim sana Bal süzdüm sana Yüreğimden mısra çektim, Şiir Düzdüm sana Bir fısıltıya hapsettim, Bütün çığlıklarımı.. Gel dedim. Mum yaktım Işıkları söndürüp resmine baktım, gözlerine esir ettim, Tepeden tırnağımı... Al dedim. Bir yer duydu, Bir gök duydu, Su duydu.. Sen duymadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Ramones said: Kayısı ezdim sana Bal süzdüm sana Şiir Düzdüm sana Gel dedim. Mum yaktım Işıkları söndürüp Tepeden tırnağımı... Bir yer duydu, Bir gök duydu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 hiç kimse bilmez hiç kimse sevmez şimdi sende yoksun yanımda.. aaaaah ah teo'cum gençliğinde ne taştı bea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 21. yüzyılda hala aşık olan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 pusuya yatmış bi akşam sokulmaya başlıyo inceden kültabaklarında izmaritler altında söndürülmüş aşklar ve radyo sen çalmakta bi of çekip bi of çekip vursam diyorum kendimi ama sen vurmuşsun ya bi de ben bi de ben vuramıyorum sızlıyo yaran altında kemiklerim ağırdan ağıra kanıyorum ağzımı açtırma şimdi bana çünkü açınca kahır kahır küfür küfür kusuyorum gözlerimden kanlar boşalıyor ruhum işkencelerde kayıp çaresizlik adım artık çaresiz... ben... susuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 GÖZLERIM ARAR O YARI BULAMAZ SOKEYIM DOSTLAR SU KALBI NEREYE KOYMALI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Nasıl bir topic nasıl postlar onlar ya sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 sevmediysen sittir git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ota boka kafa tutan punk ayaklarindan vazgecin dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Sevmedim ve kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ben de seni sevmedim defol git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar