gulhantr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 rakadaşlar ben cs haritalaı indiriyorum ama açılmıuyor zipli dosyaları halflife ın içine açıyorum ama neden yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Ilk olarak zipli dosyalarda "do not extract pathnames" i isaretle sonra sierra/half-life/cstrike/map klasorunun icine zipleri ac. genelde butun zip lerde pathnames kayitli olmayabiliyor. Bu yuzden bazen karisikliklar olabilir bu yontemle pek bi sorun cikmaz.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 bsp dosyalarini cstrikemaps icine wad dosyalarını cstrike icine at[hline]Mekteb-i Sultani Abe be tıkla be abe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gulhantr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 yaptı mama gene olmadı bi hata mesajı veriyo map change failed: 'cs_filistin' not found on server. bu hatayı veriyo başka bişi olmuyo ne yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar