Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 dün evime bi kız gelmiş beni sormuş, okuldaydım bende.evdeki kadın türçke bilmiyo nerdeyse çalışan.kız baya güzelmiş falan filan neyse. tişörtünün üstünde esen mi ne yazıyomuş.ESEN amblemi olan okul veya marka bilen var mı?Veya ona benzer bişey? kafayı yicem kim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bence playboy next door girl film cekeceniz beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Şöle bişey var ama senin bahsettiğinle alakası yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kadın köle gibi çalıştırılmaktan alüsülasyon görmüş olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bi ilhan irem vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 alüsülasyon asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 alisolüsyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 heidi klummuş gelen tamam np. buldum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kimmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Killer said: heidi klummuş gelen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 of sandğm kişi değilmiş aradm şimdi=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 HA OLDU O ZAMAN kimmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 aysun kayacıymış heidi değilmiş. liseli gibi gelmiş elinde esen yayın evi kitabı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 "Killer evde mi hanımefendi, hemen soyunup sabahlara kadar sevişmek istiyorum onunla" dediğini düşünüyorsun sen tabii de, aslında "Bu ayın aidatını 3 gün geciktirmiş, bu 2. kez oluyor" demeye gelen ev sahibinin hanımıydı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 niye gelmiş peki merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Asteroth said: "Killer evde mi hanımefendi, hemen soyunup sabahlara kadar sevişmek istiyorum onunla" dediğini düşünüyorsun sen tabii de, aslında "Bu ayın aidatını 3 gün geciktirmiş, bu 2. kez oluyor" demeye gelen ev sahibinin hanımıydı o. AHAHA.iyiydi bu.şimdi ilk dalga amaçlı yazılan yazının gerçekten yaşandığını söylicem inanmıcaksınız lolz. ev sahibinin hanımı o kadar güzel değildir sdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 "midye dolma" said: niye gelmiş peki merak ettim bulsam sorcam ahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Killer said: Asteroth said: "Killer evde mi hanımefendi, hemen soyunup sabahlara kadar sevişmek istiyorum onunla" dediğini düşünüyorsun sen tabii de, aslında "Bu ayın aidatını 3 gün geciktirmiş, bu 2. kez oluyor" demeye gelen ev sahibinin hanımıydı o. AHAHA.iyiydi bu.şimdi ilk dalga amaçlı yazılan yazının gerçekten yaşandığını söylicem inanmıcaksınız lolz. ev sahibinin hanımı o kadar güzel değildir sdaf. kızı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ya yok ne kirası ne aidatı benden.annemden gelir isterler beni ne bilcekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 evde meksikalı mı abuse ediyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 2 rus 3 brezilyalı. 5 güne sığdırıyorum. tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Killer said: buldum bu arada. ya buldum diyon telefon ettim diyon e kimmiş niye gelmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ONU ASLA BULAMİCAKSIN. HAYATIN BOYUNCA ONU ARİCAKSIN AMA BULAMİCAKSIN NİHAHA :P:P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Ben şöyle bir tahmin yürüttüm büyük ihtimal şey olabilir tanıtım falan anket muhabbetleri için geziyorlar ya o tarz.. Hatun gelmiştir baktı evdeki kadın Türkçe bilmiyor evde kimse var mı falan diyerekten arkasını işaret etmiştir o da seni sorduğunu sanmıştır büyük ihtimal. Yani sen deil baban olsa ona da seni sordu diyebilirdi bu durumda :D Eğer adını söyleyip sorduysa bu dediğim ihtimal iptal olur. Onu öğren bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar