Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gizemli misafir

Killer

Öne çıkan mesajlar

dün evime bi kız gelmiş beni sormuş, okuldaydım bende.evdeki kadın türçke bilmiyo nerdeyse çalışan.kız baya güzelmiş falan filan neyse.

tişörtünün üstünde esen mi ne yazıyomuş.ESEN amblemi olan okul veya marka bilen var mı?Veya ona benzer bişey?

kafayı yicem kim bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

"Killer evde mi hanımefendi, hemen soyunup sabahlara kadar sevişmek istiyorum onunla" dediğini düşünüyorsun sen tabii de, aslında "Bu ayın aidatını 3 gün geciktirmiş, bu 2. kez oluyor" demeye gelen ev sahibinin hanımıydı o.

AHAHA.iyiydi bu.şimdi ilk dalga amaçlı yazılan yazının gerçekten yaşandığını söylicem inanmıcaksınız lolz.

ev sahibinin hanımı o kadar güzel değildir sdaf.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

Asteroth said:

"Killer evde mi hanımefendi, hemen soyunup sabahlara kadar sevişmek istiyorum onunla" dediğini düşünüyorsun sen tabii de, aslında "Bu ayın aidatını 3 gün geciktirmiş, bu 2. kez oluyor" demeye gelen ev sahibinin hanımıydı o.

AHAHA.iyiydi bu.şimdi ilk dalga amaçlı yazılan yazının gerçekten yaşandığını söylicem inanmıcaksınız lolz.

ev sahibinin hanımı o kadar güzel değildir sdaf.

kızı olabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şöyle bir tahmin yürüttüm büyük ihtimal şey olabilir tanıtım falan anket muhabbetleri için geziyorlar ya o tarz..

Hatun gelmiştir baktı evdeki kadın Türkçe bilmiyor evde kimse var mı falan diyerekten arkasını işaret etmiştir o da seni sorduğunu sanmıştır büyük ihtimal.

Yani sen deil baban olsa ona da seni sordu diyebilirdi bu durumda :D Eğer adını söyleyip sorduysa bu dediğim ihtimal iptal olur. Onu öğren bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...