Queen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 goldbären said: ha yalnız 7 watt ile albüm kaydedip konser veriyorsa ünlü değildir abi, ünlü olsa gider alırdı 300 400 watt bişeyler Brian May'in bissürü şarkıyı kaydetiği 9 voltla çalışan amfisi var, deacy amp. Ama tabi konserde zorlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 400 watt ne yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 dufrasne said: bir mikro cube alıcam diye her sabah kepekli ekmek, zeytin ezmesi yiyorum bre insafsızlar. yurt odasına 750 milyonluk amfi de neymiş. gittim aldım nihaha. jazz kasa gitardan öyle bir distortion alıyorum ki "cube'un drivelarını beğenmedim" diyen burjuvalara kapak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Gitar nedir? Semi-hollow gitarlarla çok tatlı drive tonları alınıyor aslında, önyargılı olmamak lazım. Farklı bir hissiyatı var. Benim hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Cort-Source. Ben bu kadar beklemiyordum. Almadan önce 10 watt Marshall'da denedim gitarı, resmen uçurum var arada. Brit combo kanalı zaten muhteşem ses veriyor. Diğer drive kanalları da pek işime yaramasa da beklediğimden çok çok daha temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bi micro cube de ben mi çaksam ya... dandik anfi ile hiç zevkli olmuyor gitar çalmak. gerçi ben processorumun tonlarından gayet memnunum, sırf ses versin diye alcam anfiyi, üstündeki drivelerini fln hiç kullanmam sanırım. ufak power amp model yok demi piyasada hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Micro cube un driveları baya kötü ya. Gibson jem felan bağladım yani ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 peki microcube'nin hiç driverisini fln kullanmasak direk pedalden gelen sesi versek? yine almaya değer mi ev içi kullanim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Valbee ye mxr eq bagladım adama benzedi baya. Hoperlörleri bariz ses kaybı yaratıyor ama yine de 30w lık solid amfilerden felan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar