Wispy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Yarından itibaren ATM'lerin ortak kullanımı başlıyor. Yalnız pis komisyon sokuyorlar bildiğim kadarıyla haberiniz olsun. Ortak bir anlaşma da yok bankalar arasında, herkes kafasına göre davranıyor sanırım bu komisyon konusunda, ona göre. Kaynak Inb4, OHA 50 lira çektim 5 lira komisyon sokmuş xxx bankası topicleri : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 önceden ortak kullanılmıyor muydu ya? ben ziraat bankasından hsbc kartla para cekmisligimi biliyorum ama visa mastercard ortaklıgı olabilir kredi kartıydı cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Kredi kartları oluyor, bankamatikler olmuyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bankamatikler de oluyodu. benim bildiğin bu olayın aslı komisyon olmamasıydı. bir de bankaların atm masrafları bölüneceği için onların da işine gelecek olmasıydı. nereloluysdf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 asıl olay komisyonun kalkması zaten. yoksa altın nokta gibi oluşumlarla zaten bankamatik kartınızla altın nokta üyesi yerlerden çekebiliyordunuz ama 3 lira gibi bir komisyon alıyolardı. yani, komisyon değil aslında hizmet / servis bedeli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Hmm doğru diyorsunuz sanırım, ücretlendirme sanırım hizmet bedeli tarzı birşey olacak, eğer olacaksa. "Ortak ATM kullanımının tüketiciye maliyetine ilişkin bir soru üzerine, Ünal, ücretlendirmenin kartı veren banka ile müşteri arasında belirleneceğini ifade ederek, ''Banka, kendi ücretlendirme politikası ve pazarlık stratejisi doğrultusunda kart sahiplerinden belirli ücret talep edecektir veya etmeyecektir'' dedi." NTVMSNBC.com'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 komisyon alındıktan sonra ortak kullanılsa ne olacak? tamamen cepte kalan son bir kaç kuruşu nasıl alırız mantığı. ingilterede bütün bankaların atm lerinden komisyonsuz para çekebiliyorsunuz. sadece dağda bayırda sap gibi bekleyen atm ler var onlarda komisyon kesiliyor ki hangi banka kartı ile çekerseniz çekin hepsine aynı komisyon. böyle bir sistem gelmedikçe gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 birde bankadan bankaya değişiyor sanırım ben vietnamdan hsbc kartıyla para cekmiştim 0 komisyon aldılar.is bankası ile cektim 100$ a 23$ gibi bişey geçirmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 çünkü HSBC dünyanın yerel bankası (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Sadece para çekmek için düşünürseniz tüm bankomatların altın nokta olması gibi bir değişim olmuş oldu. Aradaki fark para çekme işleminden çok daha fazlasının her bankomattan yapılabiliyor olması. Tabi birçok insan sadece para çekmek için kullanacağından komisyon olayı direk şarrafsızlık. Hani 1 tl filan alan bankalar var hatta bazıları kendi karşılıyor onlara laf yok ama 5 lira bile alan var , küfürlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar