Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 haftanın 7 günü çalıştığımdan evde kahvaltıyı unuttum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mr_Hand said: yumurta süt ve un alınır. meyvsim meyvelerinden tatlı olanlardan 3-5 tane alınır ve küp küp doğranıp buz dolabına atılır. büyük bi kapta krep yapılır kocaman tavada pişirilir. adam başı en az 3 krep olunca O sırada demlenen earl grey de hazır hale gelmiştir. Kekik balı da eklenerek meyveler krep içine dürüm haline getirilerek AFİYETLE YENİR ULAN! kahvaltı böyle olur asd senin yaptığın ayıp ama ya off daha kahvaltı etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ben de sabah yediğim mısır gevreğiyleyim çaktırma eheuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bide resmen hamaratlık fışkırıyo bu ne böyle ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ben sevmedim kahvaltı dediğinde ekmeği sucuğun suyuna suyuna banarsın das! edit: sevmediğim nedir? günaydıın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 pogodi said: ben sevmediğim kahvaltı dediğinde ekmeği sucuğun suyuna suyuna banarsın das! budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 pogo, o pazar kaavaltısı... :P benim dediim ise cumartesi. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 cumartesi kahvaltısında da pastırmalı yumurta yiceksin ahaha çok fenayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 öeaaah. leş gibi kok sonra. ama pastırma çogzelbişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hahahah pastırma çokzel bişey ama yedikten bi süre sonra spor yapmak falan gerek. kahvaltı çok nadir yapıyorum ayrıca ben genelde 2 öğün yiyorum ='| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kahvaltı dışında adam gibi yemek yemiyorum. en sevdiğim öğün. onun dışın da bütün gün kahve meyve salata filan. ölcem yakında vitaminsizlikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Uplamayın ulan uplamayın bitsin artık yemek topicleri kapansın yemek siteleri,marketler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 7,5 ta kalktım bu saate kadar ağzıma hiç birşey sürmedim su dahil. şimdi açım ama ne yiceme karar veremiyorum. kahvaltı geçti yemek ağır gelir aç mideye. sdfsf en iyisi bi bardak kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 göbekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 yumurtalı sucuk yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 gıdıklı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hmm karper + simit + çay ...negzel giderdi şimdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 UPLAMAYIN LAAAN GÖRDÜNÜZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mortis said: yumurtalı sucuk yedim ağzını yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 sucuklu sucuklu öpülmez kokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Sucuk böyle tavada yağda off ekmeği yağa bandırıcan böyle sonra sucuğu atıcan ağza ekmekle birlikte off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Dartanian said: o nasıl bir foto ya. hem göbeğini içeri çekmişsin bi gerilme. hemde göbeği tutmuşsun hehe. gıdık fotosu istiyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kokmaz koksa koksa süt kokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Böjeek said: Dartanian said: o nasıl bir foto ya. hem göbeğini içeri çekmişsin bi gerilme. hemde göbeği tutmuşsun hehe. gıdık fotosu istiyoruz biz Çekmedim ya gayet normal hali o bira göbeği. Süt kokan Can kokan mortis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar