Araz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Arkadaşlar 200 lirayı aşmayan bütçe dostu bir ekran kartı almak istiyorum.WoW için üst düzey grafik ayarlarına yakın kullanabilecek olmam yeterlidir.Yardımlarınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 arkadaşa ati 4850 aldık. gayet başarılı performans olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 banada lazım iyi bir ekran kartı, şöyle 150 lira civarında. Arkadaşa yapılan önerileri bende incelemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 satim ben! ilan ekran kartım yandığında gidip yenisini aldım ancak yanan kart da garanti kapsamındaymış değiştirdiler sağolsunlar, ama şimdi yedek duracagına satayım bu da anarsa yeni birşey alırım diye düşündüğüm için sıfır kartı satıyorum. http://tinyurl.com/pf7chh bu hepsiburada linki grafik işlemcisi nvidia gts 250 # teknik özellikler üretici kodu: asus nvidia engts250/htdp/512md3/ar/a # grafik işlemci: nvidia geforce gts 250 # grafik bellek: 512 mb gddr3 2.2ghz # bellek veriyolu: 256bit # işlemci hızı: 740mhz # kart tipi: pci express x16 # soğutma: fan # tv çıkışı: var # dvi: 2 adet # hdmi: var dvi-hdmi adaptör ile # nvidia sli desteği: var # twinview: var # directx ver: 10 # opengl desteği: var # işletim sistemi: windows 2000/xp ve vista uyumlu # ayrıntılar: üstün glaciator soğutma sistemi 200tl fiyat biçtim bir kaç yere bakıp, ilgilenen pm atabilir. burada zaten "oha çok pahalı" diyenler de çıkacak, ucuz olanın linkini verirseniz kıyaslama açısından bende fiyatta ayarlama yapabilirim elbette. detayları isteyen olursa konuşuruz. (gün içinde cevap veremezsem akşam mutlaka cevaplarım) tmm tmm biliyorum benim elime geçtiği anda "sıfır" olmuyo diceksiniz ben hiç kullanılmadı manasında yazdım o "sıfır" ı şindiden belirteyim. 190 a bırakim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 iyi para.. bence kaçırma bu kartı :) edit: http://www.teknofiyat.com/?search=gts+250&altlimit=&ustlimit= güzel kart. rahat oynarsın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar