Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 exp. başlıgı olsun. Exp'la oyuna dönmeyi düşünen varmı acaba ? Ben şu pvp sistemi düzeltiriler ve craft adam edilirse dönmeyi düşünüyorum exp. ile Henüz bir change log yayınlanmadı. Bildiklerimde bunlar * No increased level cap! * More equipment! * New instances! * T4 Raids! * More content both for leveling up and endgame! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 cok guzel gozukuyor kaplanlar falan super olmus yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Benim uzun süre severek oynadığım bir oyundu ama bir türlü rayına oturtamadılar oyunu. Aylarca aynı buglar dururken şaka gibi patchler çıkardılar. Başka bir ekibin elinde olsa ultima online'a denk bir oyun haline gelebilirdi bir kaç yılda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Masticore said: * No increased level cap! hiç hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bence hoş lvl olmaması yeni büyü yeni instance questler olmayacak anlamina gelmiyor ki. Eğer bu bir exp.'sa lvl ile yapılacak quest ,instanceların yerini dolduracak bir ton şey olmalı . Yoksa exp'lıgının bir anlami kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yıllarca ağladı ınsanlar "wow'a yenı lvl geliyo epixlerimiz boşa gidiyo QQQQQQ@@@" diye değişiklik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 konsept süper , bilen yokmu ne zaman cıkıcak ve changelog'da neler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Yeni sınıf koymalılar, yeni ırk var sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yeni sınıf olmayacağını belirttiler. zaten hepsi insan sonuçta. expansion güzel. özellikle bu 1.06 patchleri (t3 ve bir iki zindan level 80 için) gelmeye başlayınca oyunun pve'si çok güzel olacak üzerine bu da eklenince gayet zengin bir pve sunacak oyun. ve yeni bir loading sistemi getirecekler oyuna yani siz bölgeye girip yürürken o loading işi olacak ki instanced havasından open world havasına dönecek oyun. ve haritalar aşirii büyük. yeni 20-40 arasi level bölgesi gelecek. kaplan ve kurt binekleri de bebeklikten alip yetiştirilincekmiş falan değişik ama güzel bir fikir. takip edilmeli. pvp si oyunun gayet iyi eskisi kadar age of casters değil. kendim dark templar t1 setiyle yaptiğim pvplerden biliyorum. siegeleri düzeltip güzelleştirmeleri lasim. insanlar siege istiyor. adamların expansion'i almayan adam o kadar da geri kalmasın ( özellikle pvp de hiç eksiği olmuyor almayanın) zihniyeti de gerçekten güzel. level cap'te artmiyor o ki expansion al+level kas+raid yap+farma bağla+expansion bekle zincirinde ufakta olsa kırılma sağlamışlar o da iyi. bu game direktör başta olsa age of conan çok daha başarılı olabilirdi. crafting gayet düzgün. yani kültür setler gemler falan fena değil gayet iş gören itemlar yapiliniliyor.ve iyi paralara satiliyor. yalnızz bir tane de aktif bir oyuncu çıkıp söylesin artik bu lag sorunu geçti mi? allanı seven söylesin ya conq patchten sonra 2 hafta boyunca oyunda hiç bişi yapamadim birden ortaya çikan lag spike yüzünden sonra da servera bağlanamiyordum. en sonunda raidde dt itemi düştü ben de oyundan düştüm ve bağlanadim servera biraktim oyunu o sinirle. (ventten duydum dt itemi düştünü) nese pls söyleyin noldu o latency işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 age of conanda emek var güzellik var oynayın oynattırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bide su pvp lvl'ları 0 lasalar cok mutlu olucam. Hala lvl 20 pvp lvl kasanlar devam ediyormu ? Murder la kasanlar vardı onu kaldırdılar. Benim isyan ettiğim noktada bu. Kasan kastı kasmayanın yanına zarar kaldı cünkü lvl 4 le 2 arasında dağlar kadar fark var cok cok zor artık. O yüzden bıraktım oyunu. Bide şunu düzeltseler süper olacak Eğer doluluk varsa bastan yeni bir server'da bile kasarım. Varmı böyle dolu bir server. Yoksa fury,crom,aqu... aynı tas gidiyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Masticore said: bide su pvp lvl'ları 0 lasalar cok mutlu olucam. Hala lvl 20 pvp lvl kasanlar devam ediyormu ? Eğer doluluk varsa bastan yeni bir server'da bile kasarım. Varmı böyle dolu bir server. Yoksa fury,crom,aqu... aynı tas gidiyormu yeni pvp serverı açildi. fury zaten kasılmaz. ama şu var ki puglarla bile pve set dizilinebiliyor. veya kültür seti satin alip doğru gemler koyup pvp'ye girişebiliyorsun. sonra minilerde güsel işler yapabilirsin. hele de premade şansın varsa. evet fark oluyor. pvp setli ve battlekeepli abi gelince bir miktar üzüyor. amma şu da gerçek ki hani en azından kendim için diyeyim eze eze kesemiyor seni. dediğim gibi olay grup pvpsi ve grubuna bakiyor. şu latensi diyorum. anadolu hunlar diyorum biriniz okuyorsa anlatsın durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 1v1'de hiç sansın olmuyor ama :( . bu oyunda 1v1'de ayrı bir zevk ama bu lvl'lılar hiç tat tuz bırakmıyordu. Neyse geçelim bu konuyu olan oldu bundan sonra adaletli bir sistem var o yüzdende yeni server diyorum..... Yeni dolu pvp server'ı olarak ne var şuanda peki ? Birde inş yeni mini game'lerde gelmiştir (yada exp.'la gelecektir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 hunty said: Benim uzun süre severek oynadığım bir oyundu ama bir türlü rayına oturtamadılar oyunu. Aylarca aynı buglar dururken şaka gibi patchler çıkardılar. Başka bir ekibin elinde olsa ultima online'a denk bir oyun haline gelebilirdi bir kaç yılda. oğlum sen neredesin baya bir mail attım sana..sen boş ver herşeyi ustam..atla gel croma çatır çatır raid yapar üzerimiz düzer sonra pvp serverlerında tura çıkarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 "midye dolma" said: Yeni sınıf koymalılar, yeni ırk var sonuçta. okuduklarımdan senin oyunda olmadığını anlıyorum..baya bir zamandır lag problemi filan yokki zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ne zaman cıkıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Belli değil henüz galiba Ben de bugün kasmaya başladım, bakalım kaç ayda 80 olacam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 preorder başladı. preorder yapanlara güzel bir pet hediye edilecek. www.riseofthegodslayer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 mayıs'ın 11'de cıkıyor finallerim bittikten sonra bende başlıycam tekrar'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 tarih kesin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 eet... kendi sitesinde yazıyor "Launch May 11" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 güzel ya az kalmış yapiim bi preorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 pre orderın fiyatı ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 godslayer bugun cıktı ama nedense biz alamıyoruz. aral game'i aradım su an bu konuda bir gelısme olmadıgını ve funcom'un eidos'tan ayrılması yuzunden tr'ye gelmeye bileceğini soyledi. şimdi ben nerden hem aoc hem de godslayer'i birlikte temin edebilirim? ilk defa başlıyacaktım oyuna ama hevesim kursagımda kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 int.'ten tabi ki aral'dan alsaydın en az 2 katı para verirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar