Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Şimdi ben bir ürün aldım , o üründe bi hata oldu ve servise gönderdim . serviste o ürünün yenisi olmadığı için para iadesi yapacaklarını sölediler ki yaptılar fakat ödeme yapılmasına rağmen her ay aynı taksitler gelmeye devam etti ve ödemek zorunda kaldın. Bu durumda ne yapılabilir böle amerikan filmi tarzı mahkame :D mağazaya gidip olay filan çıkartsammı napsam fsdfsd Electro World bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 gitcen mağzaya anlatıcan abi tazminat davası açmıcan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 abi böyle durumlarda git bağırabildiğin kadar bağır çile çektir bence. çünkü aksini yaparsan hiç iplemiycekler şikayetini iyi niyetinden yararlanıp hallederiz moduna giricekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 mert, adamlara bağırıp acı çektirme. selam de, zaten iptal ederler taksitleri sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yok abi amacım böle NE BU REZILLIK , MUŞTERI MEMMUNIYETI CART CURT diyip ucuza mal koparmak sdfsdlfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar