Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Arkadaşlar İstanbul - Anadolu yakasında düzgün bir ispanyolca kursu arıyorum. Kazık olmasın istiyorum. Bir de ortamı da güzel olsun, ispanyolca öğrenirken doğru düzgün insanlarla tanışmış olurum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 burada vardı aslında bir başlık. anadolu yakasında cervantes'in göztepe'de de bir şubesi var. gidip görmedim, taksim'deki kadar iyi olmaması muhtemeldir. ama ispanyolca öğrenmek için en güvenilir kurum da odur bence. kurs dönemleri bu aralar başladı bi de. ters bir zamana denk gelmiş olabilirsin hemen başlamayı düşünüyorsan. tömer kıl tüy vesaire gibi diğer dil kurslarının da vardır herhalde kadıköyde falan yerleri. hiç bir fikrim yok ama onlarla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 benim bildigim iyi olarak istanbul lisan merkezi var kadıkoyde. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar