Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ahahaha çöplük gibi mide varmış hafizede fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 sonra sağlam çıkarıyo ama arkasından ben koşturuyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 çocuk bezi bağla popoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 haha, ben de köpeğe et soslu ekmek yedirdim. normalde ekmeğe burun kıvırır. et yermiş rp'si yaptı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bağladım ben. 2 dakka sonra çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 annem evde yavru kuzu baktı bi dönem. onunda altını bağlıyoduk. aahahaha işteyken telefon açıyodu. kızım akşama gelirken mıstığa bez al filan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 mıstık aahdkja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 valla tam mıstıktı. annem bizden çok seviyodu resmen oğlu yerine koydu bi dönem. oturma odasın da çercevede filan fotosu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kedileri tavşanları falan bilmem de şeker köpekler için çok zararlı. köpeğin boyutlarına göre değişir ama biriki kere ufak çikolata yemek bile köpeğin gözlerini kör edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar