1-2 senelik olay, ama acaip bi olay yine de.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Fare Beyin Hücreleri, Simulasyon
oha nasıl denk gelmem, yeni verdiler o zaman
ya da denk gelmedi gerçi
de çok harika geldi bana
ya da denk gelmedi gerçi
de çok harika geldi bana
yav bilim kurgu gibi ya ama bunun sonu robotların dünyayı istila etmesi gibi birşey...
ne olursa olsun ya hayvan herifler nasıl heyecan yaratacaklarını çok iyi biliyorlar ya izlerken böööööle ağzım açıldı çüş dedim...
bide şey vardı böceklere çip ve alıcıyla işte uzaktan kumandayla yönetme olayı oda çok deli birşey ya...
ya bu asimov kahin gibi birşeymiş ya hepiciiini yıllar yıllar öce yazmış helal olsun demekten başka ne gelir.
arkadaşım sanırım en uzun yorumlarımdan biri oldu copy paste yapmadan :) sanada ayrıca bi helal olsun sağol varol =)
ne olursa olsun ya hayvan herifler nasıl heyecan yaratacaklarını çok iyi biliyorlar ya izlerken böööööle ağzım açıldı çüş dedim...
bide şey vardı böceklere çip ve alıcıyla işte uzaktan kumandayla yönetme olayı oda çok deli birşey ya...
ya bu asimov kahin gibi birşeymiş ya hepiciiini yıllar yıllar öce yazmış helal olsun demekten başka ne gelir.
arkadaşım sanırım en uzun yorumlarımdan biri oldu copy paste yapmadan :) sanada ayrıca bi helal olsun sağol varol =)
evet eski bir olay ben foruma koymuştum. aynı zamanda da o araştırmaya harcana paranın 10 katı parayla bir futbolcu transferi olmuştu, yanına da o haberi çakmıştım futbolun ne kadar manasız ve boş bir uğraş olduğunu kanıtlamak niyetine
farelerin intikamı.
Ulan bari kedinin köpeğin beynini alsaydınız. dünya tarihinde en çok eziyet gören hayvanın beyni böyle bi projede kullanılır mı?
:)
Ulan bari kedinin köpeğin beynini alsaydınız. dünya tarihinde en çok eziyet gören hayvanın beyni böyle bi projede kullanılır mı?
:)
Öne çıkan mesajlar