fenris Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 istanbul dan var mı daha önce giden, firma bilen filan? araştırınca bişeyler çıkıyor da tavsiyesi olan var mı dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 frankfurta 170 euro lufthansa. ordan trenle yardırırsın dusseldorfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sun express e bak . turkuaz a bak . köln ucaklarına da bak yarım saat mesafede dusseldorf a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Fistan said: frankfurta 170 euro lufthansa. ordan trenle yardırırsın dusseldorfa. Tren zaten 100 euro minimum Frankfurt - Düsseldorf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 15-20 euro'ya mitfahr bulunur da . hic gerek yok her gun sırf thy köln'e 4-5 sefer duzenliyor yanlıs bilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 hangi günler için düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sağolun,artık gerek kalmadı. bi arkadaş için soruyodum zaten. telefon açtı "naapıyosun" dedi. "38 derece ateşle yatıyorum" dedim. "iyi, diplomayı almaya gidiyorum, sen de boş boş durma netten ucuz bilet bak." dedi. :P sanırım pegasus la gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar