Overlord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 wireless bir modem aldım laptopu peder kullansın diye salondan kablo ile urasmıyalım.desktopada network adapter aldım gel gorki tanıtamadım bu ufak adaptopru format attım neyse bu seferde desktopda 2 tane hd var biri ntfs digeri fat32.Suan windows xp kurdum ntfs olana fakat fat32 olanı acamadım illa format atimmi diye soru soruyor.Birde bu wirelessda laptopta şak diye girerken modem ayarlarından sonra şifre koydum, desktopta nerde nereye yazıyoruzda bu sifreyi cozemedim xpde bu seferde desktopta nete giremedim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 adaptörün yazılımını kur onun içinden yapılıyo şifre işlemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hallattim sayılır win xp black ed çektim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 soyle bir sorun cıktı birde ekran kartı nvidia vıdıvıdı baya eski gercide wowda felan sorun yoktu daha onceleri fakat baya fps dususu alıyorum su sıralar nedendir ne eksik ne fazla acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 yeni driver kurdun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kurdum nvidia nın g6 icin olan surucusunu kurdum en son sitesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 şimdi saçma gelicek ama ondan olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar