Fly Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 sanirim en uygun konu bu, up yurtdisindayim, bir ihtimal dovizli icin cabalayacagim da 3 yil calisma olayinda ufak bir sorum var birincisi "calisma" dan kasit vergi odedigini konsolosluga beyan etmek sanirim, ama surekli olmasi disinda tipi vs hakkinda bisey goremedim nisanda staja basliyorum 5-6 ay surecek ve ucretli bunu calismadan saydirabiliyor muyuz ? zira ogrenci oturma izniyle yapabildigim bir aktivite, "staj" olmasi olagandisi bir duruma yol acar mi ? ikincisi de stajdan 1-3 ay sonra is buldum diyelim, aradaki 3 ay yuzunden "surekli" olayi yalan oluyor biraz bu durumda bastan 3 yillik calismayi onaylatmalisin mi denir, kalan 2.5 yili yap mi denir, baska bisey mi olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 En son değişmediyse öğrenci türü vizeler ile yaptığın çalışmalar düşülmüyor, sadece oturma ve çalışma iznine sahip olduğun tarihler arası sigortalı çalışma gününe bakılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 birşey soracam askerde ameliyat olmak yada olmamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Olmak. 45 veya 90 gun hava degisimi almak. ve bu surelerin askerlikten sayilmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar