Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 OLAY ÇÖZÜLDÜ! Windows türkçe olduğu için Arial Bold Fontu eksikti. Tekrar yükledim. Çalıştı NCSoft tan ziyade bana maddi ve manevi hiçbir desteği esirgemeyen Paticik ahalisine ve paticik site sakinlerine birebir yardım için yer, zaman ve mekan gözetmeden yardıma koşan Alan yetkilimiz DREAGLOTH 'a teşekkürü borç bilirim...
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hale bak ya. font olmadı dıye oyun acılmıyor. mail at ncsofta :D
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Taskiranus said: Oyun copy paste ile çalışıyor mu? Şunuda atlamayalım, cevap evet.
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Copy paste ile çalışır,evet, sorun benim bilgisayarımda font eksik olması.
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 dreagloth said: Gitti bedava köfteler :P Ne demeki 2 köftenin lafı mı olur? Dondurmalı kadayıfa zam geldi yanlız haberin olsun...
mumi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Turkce windows ta arial bold font u yok mudur? Yada soruyu Soyle mi sorsak! Arial bold font u Turkce windows ta nasil olmaz? :P
Öne çıkan mesajlar