NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Su yalan yillara neden inandin Seni unutsaydim beklermiydim hic Bir derdime bin dert eklermiydim hic Bu sonsuz hasreti kalbime koyup Bir omur boyu cekermiydim hic Doldur yavrucum guzelleselim
chagy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Yıllar dediğin nedir ki dostum? Göz açıp kapayıncaya kadar geçer, Garbage'a konu açmışsın duydum koştum, Sevenlerde verdiği sözden döner.
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Fistan said: allah bile sözünden döner Neye dayanarak söyledin bunu ?
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 - Sonsuza kadar seninim bizi kimse ayiramaz ashkim + Soz mu lan, benimsin dimi? - Allah belami versin ha buraya yaziyorum bak cankusum. Dedi.. Ve gitti... Hani nerdesin vicdansiz... Allahin yokmu lan senin kukulu!
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 şarkıda şöyle diyo arada. seni unutsaydım bekler miydim hiç hiç hiç hiç hiç hiç içki içip hıçkırır gibi. hiç hiç hiç hiç
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yeter lan hepimiz ıssız adamız dagılın
Öne çıkan mesajlar