Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gormoc the Impaler 25 man Hardmode DC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sadece bizim guildtemi oluyor bu northernd beasts e basladıgımızda ilk boss combata girince 7-8 kişi dc oluyor...bu sekilde hardmode nasıl kesilir ki...2-3 kişi dc olsa neyse 7-8 kişi Mtler healerlar felan dc oluyor 1 haftadır böyle ..bunun bi çaresi bi çözümü yokmu ..herkz hertürlü seyi denedi ama olmuyor illa birileri dc oluyor..karazhandan twisting nethera geldik lag yuzunden burdada deneyemiyoz bossu..
Mesaj tarihi:
Miraul said:

bl de dun 1 e kadar her combat dc oldum. 1 de girip 1 shot twins kestik lol kodumun interneti saolsun

Sen doomeddamısın ?
doomeddaysan xanaa nerelerde biliyormusun
Mesaj tarihi:
Genel sorun sanırım ama biz neden düşmüyoruz ,combatta hep aynı 7 yada 8 kişi düşüyor .Her şeyi denedik ,yanlız ilginç bir şey rastlantımı bilmiyorum düşen 2 arkadaş yf ile denemek istediler her seferinde yf de sorun çıktı oyuna bağlanamadılar.Çok ilginç çokkk
Mesaj tarihi:
hozceri said:

Furytürk said:

kestik yavs gece 12de basladık 2. denemede kestik kimse düşmeyince jaraxxusuda kestik 3. denemede cok kolaymış 2de

gece 12 den sonra başlamak mı lazım

evet kesin çözüm gibi gece 12den sonra bu bossa girmek lazım kesmek için
Mesaj tarihi:
Geçen de dedim olay serverdan kaynaklanıyo tanklarken farkettim boss da yawaş vuruyo.

Bide casterla yapabilen varmı bu bossu iki caster a kobolt gelince gg oluyo :)
Mesaj tarihi:
Bu sorun sadece türklere has değil ingilizinden tut isveçlisine kadar farklı farklı ülkelerden insanlar bu sorunu yaşayabiliyor. Ben lan driverını update ettiğimden beri sorun yaşamıyorum, bununla ilgisi olabilir. Deneyin bakalım işe yarayacak mı.
  • Yeni Oluştur...