Furytürk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 sadece bizim guildtemi oluyor bu northernd beasts e basladıgımızda ilk boss combata girince 7-8 kişi dc oluyor...bu sekilde hardmode nasıl kesilir ki...2-3 kişi dc olsa neyse 7-8 kişi Mtler healerlar felan dc oluyor 1 haftadır böyle ..bunun bi çaresi bi çözümü yokmu ..herkz hertürlü seyi denedi ama olmuyor illa birileri dc oluyor..karazhandan twisting nethera geldik lag yuzunden burdada deneyemiyoz bossu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bl dede aynı durum var fark etmiyor combat basladıgı an dcler baslıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Bir haftadır raid saati hep patlak ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Regeditden latency düşürme + combat logdaki ayarları kapatmanızı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 kestik yavs gece 12de basladık 2. denemede kestik kimse düşmeyince jaraxxusuda kestik 3. denemede cok kolaymış 2de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Furytürk said: kestik yavs gece 12de basladık 2. denemede kestik kimse düşmeyince jaraxxusuda kestik 3. denemede cok kolaymış 2de gece 12 den sonra başlamak mı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bl de dun 1 e kadar her combat dc oldum. 1 de girip 1 shot twins kestik lol kodumun interneti saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Miraul said: bl de dun 1 e kadar her combat dc oldum. 1 de girip 1 shot twins kestik lol kodumun interneti saolsun Sen doomeddamısın ? doomeddaysan xanaa nerelerde biliyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Northrend Beasts genel bi sorun war türkiyeyle alakalı diil boss bile lag oluyo o da yawaş vuruyo. Blizzden düzeltmesini beklicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Genel sorun sanırım ama biz neden düşmüyoruz ,combatta hep aynı 7 yada 8 kişi düşüyor .Her şeyi denedik ,yanlız ilginç bir şey rastlantımı bilmiyorum düşen 2 arkadaş yf ile denemek istediler her seferinde yf de sorun çıktı oyuna bağlanamadılar.Çok ilginç çokkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bizdede dusenlerden bazıları yf ile girdi bazılarında baglanamama sorunu ortaya cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hozceri said: Furytürk said: kestik yavs gece 12de basladık 2. denemede kestik kimse düşmeyince jaraxxusuda kestik 3. denemede cok kolaymış 2de gece 12 den sonra başlamak mı lazım evet kesin çözüm gibi gece 12den sonra bu bossa girmek lazım kesmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 bizde de 5 kisi dusuyo imkansiz yapmasi bu ne ya turkiyeden falan da degiller swe dk dusenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 telia'dan kaynaklanıyo o sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Geçen de dedim olay serverdan kaynaklanıyo tanklarken farkettim boss da yawaş vuruyo. Bide casterla yapabilen varmı bu bossu iki caster a kobolt gelince gg oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 O olay ilk boss ta oluyor hep. Forumlara geçtiğini söylüyorlar heroic olması da gerekmıyor normal de de oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bu sorun sadece türklere has değil ingilizinden tut isveçlisine kadar farklı farklı ülkelerden insanlar bu sorunu yaşayabiliyor. Ben lan driverını update ettiğimden beri sorun yaşamıyorum, bununla ilgisi olabilir. Deneyin bakalım işe yarayacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 nasi ya top 15 guilddesin dc oluosun? size özel kablo cekmiolarmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 gelmedi mi küik net hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar