Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yokmu dahasi hadi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Shaggy said: kiz erkek karisik olsun surekli seviselim. burnum kanıyordu peçeteyle tampon yapmıştım,, ulan bi güldüm peçete fırladı kan temizledim birde yerden sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 çok yapıcı olmayabilirim ama, düşünmeden yapılmış bi yurtta kalıyorum, onu yazayım. bi göz kararı bi bak dolap nereye konacak, dolabın boyutları ne, dolap kapının açılmasına engel olacak mı, kitaplık konacak mı, kitaplığın yeri nere olacak, masa nerede olacak, sandalyeyi çekince yatağa mı yaslanacak, priz kaç tane ve nerede. ben şu an bu anlamda sıkıntısı olan bi yerdeyim, dikkatimi çekenler bunlar. bi de duş toplu olacaksa, o katta kalanlar sayısı kadar mini mini dolaplar olsa da, içine duş malzemelerimizi koysak olur mesela. yani bi şampuan bi lif sığsın ama olsun. bi de söylendi mi bilmiyorum, ayakkabılar odada saklanınca gerçekten leş oluyo koku öldürüyo adamı küçücük odada, oda dışında kilitli bi ayakkabılık iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 dus olayi ni kaptim otekileri zaten yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Diyafon falan olmalı telsiz , b10'a 2 çay tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 yurt cizmen icin gormene gerek yok. ortalama zeki biriysen, yurt-kur battaniyesi kokladigin zaman yurtlar hakkindaki butun ayrintilar beyninde olu$acak zaten. boyle bir aydinlanma olacak icinde, mehdilikten ote nuri alcodan beri olacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar