Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yavru ördek

hlim

Öne çıkan mesajlar

vaniLLe said:

of sükrü.

ben kücükken eminönünden 250bin liralik civcivlerden alirdim. 1 gün sonra ölürlerdi. kendimi elmyra gibi hissederdim acaba cok mu fazla iskence ettim die.

o geldi aklima bak simdi.

eed cool story bro.

hayvanlara karsı sempati duyduğunu "cocukkende oldururdum ben bunlardan bi sürü" diyerek kanıtlamay calısmıs bıde
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

ben kücükken eminönünden 250bin liralik civcivlerden alirdim. 1 gün sonra ölürlerdi. kendimi elmyra gibi hissederdim acaba cok mu fazla iskence ettim die.

ahahaha nedense bunu okuyunca aklıma ata demirer'in civciv saliha videosu geldi.

http://www.timsah.com/volkan-ve-civciv-saliha-avrupa-yakasi/nTVMVT0AVTi
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

vaniLLe said:

of sükrü.

eed cool story bro.

hayvanlara karsı sempati duyduğunu "cocukkende oldururdum ben bunlardan bi sürü" diyerek kanıtlamay calısmıs bıde

yoo.
cin mali gibi civciv olduklarindan, hemencecik ölüyolardi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak uyarıyorum seni bişi olmaz deme.Ördeği sakın ama sakın açıkta bırakma.Benim 4 ördeğim ve 20 kadar civcivim vardı bahçede ve saksağanlar bildiğin her gece 2-3 civarı öldürdüler civcivleri.Sonradan köpek filan korumaya başladı hayvanları ama nafile.Hemen verdim başka bi yere yolladım.Ördeklerinden biri ölmüştü onlarıda verdim.Diyeceğim şu ki dışarda siyah kuş gördünmü hemen hemen içeri al.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...