Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 vaniLLe said: of sükrü. ben kücükken eminönünden 250bin liralik civcivlerden alirdim. 1 gün sonra ölürlerdi. kendimi elmyra gibi hissederdim acaba cok mu fazla iskence ettim die. o geldi aklima bak simdi. eed cool story bro. hayvanlara karsı sempati duyduğunu "cocukkende oldururdum ben bunlardan bi sürü" diyerek kanıtlamay calısmıs bıde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 vaniLLe said: ben kücükken eminönünden 250bin liralik civcivlerden alirdim. 1 gün sonra ölürlerdi. kendimi elmyra gibi hissederdim acaba cok mu fazla iskence ettim die. o geldi aklima bak simdi. ahahaha nedense bunu okuyunca aklıma ata demirer'in civciv saliha videosu geldi. http://www.timsah.com/volkan-ve-civciv-saliha-avrupa-yakasi/nTVMVT0AVTi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 hlim said: kiğılı reklamı var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Cuce said: vaniLLe said: of sükrü. ben kücükken eminönünden 250bin liralik civcivlerden alirdim. 1 gün sonra ölürlerdi. kendimi elmyra gibi hissederdim acaba cok mu fazla iskence ettim die. o geldi aklima bak simdi. eed cool story bro. hayvanlara karsı sempati duyduğunu "cocukkende oldururdum ben bunlardan bi sürü" diyerek kanıtlamay calısmıs bıde yoo. cin mali gibi civciv olduklarindan, hemencecik ölüyolardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Bak uyarıyorum seni bişi olmaz deme.Ördeği sakın ama sakın açıkta bırakma.Benim 4 ördeğim ve 20 kadar civcivim vardı bahçede ve saksağanlar bildiğin her gece 2-3 civarı öldürdüler civcivleri.Sonradan köpek filan korumaya başladı hayvanları ama nafile.Hemen verdim başka bi yere yolladım.Ördeklerinden biri ölmüştü onlarıda verdim.Diyeceğim şu ki dışarda siyah kuş gördünmü hemen hemen içeri al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Yavrular çok tatlıymış gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hlim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yavrular değil pekaziz yavru o 1 tanecik:) şimdilik evde duruyor pata. büyüyünce go go bahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Benim kilerden biri bildiğin tavuk boyundayken bile gözünü oymuşlardı öldüremiyip.. Ondan yinede dikkat et ^^ tbi sizin orda saksağanlar gezmiyor olablirde bizim burası dolu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 gercekten cok tatli bir dostun var :) bir zamanlar bende 2 tane ordek bakmistim. daha sonrasinda bayagi buyudukleri zaman ciftlige bagislamistim. gercekten cok sekerler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 :D cep ördeği.. çok güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar