Miraul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 10 senedir kablonet kullaniorum, ama su 1 aylik sorundan dolayi kapatmaya karar verdim. hayatinda daha once adsl kullanmamis birine yardim edin plx .) para limitim max 150 tl 4lan +wireless i olan sorunsuz bi modem aramaktayim modem 24 saat acik kalicak full dl yapicak ty ty ps:nessarien dioki KHARON a sor .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4047 http://arama.gittigidiyor.com/?aramakategori=&aramakelime=Airties+Air+5050&submitit.x=0&submitit.y=0&submitit=ARAMA&search_type=detail bu modemi AL! bak başka bişi demiyorum. BU MODEMİ AL !! şu an modem alıcak olsam bunu alırım. birine aldırıcak olsam bunu aldırırım.. 4 port ses desteği deli wireless yayın kablosuz acces point desteği vsvs. AL BUNU.. daha da kurcalama.. edit. fiyatı da 100TL mis gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Bana da lazım wireless modem. Mümkünse 50metre ötesindeki PSN'e de düzgün sinyal gönderebilsin ki oyun oynayabileyim. Pikatel modem'im var evin 1 ucundaki modem diğer ucundaki PS3'e yetmiyor help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 helpleme :) yukardakini al sen de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 arada 3-4 duvar varsa zorlanir tabii de.. boyle antenli ve anteni cikartilabilir modemlerden bakin, daha yuksek bir desibelli antenle daha uzaga i$eyebilirsiniz. ama desibel cok sayida duvara kar$i bi$ey yapamayabilir, o zaman watt yukseltici alacaksiniz bir de.. ya da adam gibi 100 metre kablo alip kablo kanali icinden cekeceksin her bi yere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar