yav Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 yok estağfrullah ben sana demedimdi zaten korktum sadece biri sana cevap verir kitaptan falan konuşulur diye o sebeple :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bu bölümde canım sıkıldı başlarda sonlarına doğru bizim ajan markın yanında çalışan kadınla karga analizi yaptıklarında kadın "eee nolmuş ne var ki bunda" dediğinde direk kadına gerizekalı teşhisi koydum ve dizinin sonunda 3. bölümü izlenmeye değer kılan şey geldi ve hell yeah diye bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 takipteyim. henüz hastasi degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ben sevdim. ilk 3 bölüm güzeldi.. spo o markla almanyaya giden hatun, janis mi ne.. tam bir moron. dövesim geliyor sürekli. ya öldürsünler dizi başında, ya da yazarlar beyin versin biraz. bi de aman abicim. şu ilk mesaja admin bi edit yapsın bi uyarı konsun. ben kitabı okumadım. konuyu bilmekte istemiyorum.. kitaptan spoiler veren olursa "KİTAP SPO" falan yazsın bişey yapsın. ayrılsın onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 137 ile ilgili bir yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Lostsuzluk Türk insanının yorumlarına yansımış. Sezon yeni başladı ama şimdiden en overrated dizisi seçiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 evet aslında yaa iyi hoş dizi de henüz efsane bir tarafı yok eğri oturup düz konuşursak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 arcane said: Lostsuzluk Türk insanının yorumlarına yansımış. Sezon yeni başladı ama şimdiden en overrated dizisi seçiyorum :P Şu lafın türkçesini bilen var mı? underrated ve overrated. Abartılan, azımsanan desek olmuyo mesela. Hakkı verilmeyen, şişirilmiş desek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 son 3 heroes bölümünü izlemedim. bunu izliyorum yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 arcane said: Lostsuzluk Türk insanının yorumlarına yansımış. Sezon yeni başladı ama şimdiden en overrated dizisi seçiyorum :P heroes varken mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 sostizm said: arcane said: Lostsuzluk Türk insanının yorumlarına yansımış. Sezon yeni başladı ama şimdiden en overrated dizisi seçiyorum :P Şu lafın türkçesini bilen var mı? underrated ve overrated. Abartılan, azımsanan desek olmuyo mesela. Hakkı verilmeyen, şişirilmiş desek? olmaz ölürüz biteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 beendim baya. ama herifin karısının baskasıyla vurusmasına ayar oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 spoyler zaten konsept direk paradoks yaratıyor da, 3. bölüm iyice bitirdi olayı. bu alman adam, hapisten çıkmasını sağlayacak olayları nasıl hatırlıyor? eğer flashforward görenler, blackout ile ilerideki tarih arasında olan olayları hatırlıyorlarsa, iyice saçma bi hale gelir. dedektifin, araştırmasının bütün ayrıntılarını hatırlıyor olması lazım etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 arayi gormuyoki, sadece o tarihte serbest oldugunu goruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 serbest olduğunu ve serbest olmasını neyin sağladığını görüyo ve kitabı hatırlıyo, ben mi yannış hatırlıyorum yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 serbest kalmasini saglayan seyi uyandiktan sonra goruyo, flashforwardinda sadece serbest oldugunu goruyo, gordugume gore bi sekilde serbest kalicam diye dusunup oyuna getiriyo adamlari, tabi uyandiktan sonra gordugunun yardimiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Sevdim güzel diziymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 fenris said: heroes varken mi? Heroes'a iki sezondur direk kötü damgası vurulduğundan overratedlık bir durumu yok bence. Kötü deniyor, kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 şimdilik bunun da öyle ovrrated bi durumu yok. millet bakalım nasılmış diye bakıyor. şu ana kadar iyi geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ooo bölüm sonlarını iyi beceriyorlar yine güzel bir bölümdü veeeee... SIMON CALLING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 saymın !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 sleepingdeath said: saymın !! oha dedim lan.. iyi gidio hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 biliyordum o adamda bişi olduğu çok gözümüze soktular tipinide sevmedim zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yalnız dizi baya iyi gidiyor ya. ne kadar çok kötü yorum var. lost gibi seyretmeliyiz düşüncesiyle baya bir kötüleyende var diziyi yok lost olamazmışta bilmemne falan. 'lost' değil abicim dizinin adı 'flashforward' lost'un yeni bölümlerini seyretmiyosunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 2 bölümdür yavaş ilerleyip sona darbeyi vurdurtuyolar can sıkmaya başladı ama he. sıkıldım resmen izlerken. son 10 saniyeye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar