Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flashforward

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

bu bölümde canım sıkıldı başlarda sonlarına doğru bizim ajan markın yanında çalışan kadınla karga analizi yaptıklarında kadın "eee nolmuş ne var ki bunda" dediğinde direk kadına gerizekalı teşhisi koydum ve dizinin sonunda 3. bölümü izlenmeye değer kılan şey geldi ve hell yeah diye bitti

Sosyal ağlarda paylaş

ben sevdim. ilk 3 bölüm güzeldi..

spo

o markla almanyaya giden hatun, janis mi ne.. tam bir moron. dövesim geliyor sürekli. ya öldürsünler dizi başında, ya da yazarlar beyin versin biraz.

bi de aman abicim. şu ilk mesaja admin bi edit yapsın bi uyarı konsun. ben kitabı okumadım. konuyu bilmekte istemiyorum.. kitaptan spoiler veren olursa "KİTAP SPO" falan yazsın bişey yapsın. ayrılsın onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

arcane said:

Lostsuzluk Türk insanının yorumlarına yansımış. Sezon yeni başladı ama şimdiden en overrated dizisi seçiyorum :P

Şu lafın türkçesini bilen var mı? underrated ve overrated.

Abartılan, azımsanan desek olmuyo mesela. Hakkı verilmeyen, şişirilmiş desek?

olmaz
ölürüz
biteriz
Sosyal ağlarda paylaş

spoyler

zaten konsept direk paradoks yaratıyor da, 3. bölüm iyice bitirdi olayı. bu alman adam, hapisten çıkmasını sağlayacak olayları nasıl hatırlıyor? eğer flashforward görenler, blackout ile ilerideki tarih arasında olan olayları hatırlıyorlarsa, iyice saçma bi hale gelir. dedektifin, araştırmasının bütün ayrıntılarını hatırlıyor olması lazım etc.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...