CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Hem Superman Hem Robocop Kapkaççılar Alçaklar Üçgenin ortasında duran level up women solumdaki hatun bana yazıyor RP mi dediniz bir gun ailecek piknik yapmaya ne derseniz hemde cocuklar denizde yüzebiliyorlar olmaz böyle bir güzellik Perez Parkın güvenlik kapıları park resmen çelik duvarlarla şehirden ayrılmış Mob grupları Perez parkda grup takılıyoruz Grup üyeleri bafilediler ortadaki hatunu (defense buff sanirim) Ağaçlarda pineklerken Tarzan gibi bile bağırabilirsiniz Humanity abiniz şatafatlı değil ama adı üstunde Humanity [Bu mesaj CorteZ tarafından 15 Haziran 2004 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Eline sağlık Cortez, çok güzel resimler.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Alla Allaa sene nie çıkıyo bu pencereler? Ben ss çekince kapatıyo hepsini ssi alıyo sonra açıyo[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: DA2019, 31 Mayıs 2004 12:44 tarihinde demiş ki: UI ile SS almak için: /screenshotui 1 yazmak gerekiyor. Fii tarihinde "city of heroes screenshotları" topicinde demişim...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Pardon lvl 26 devvo abi,görmemişim :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 bide ben ekliyim bi tane Team olarak bir missondayken gayet zevkli.. www.sirplaya.com/coh.JPG [Bu mesaj DA2019 tarafından 06 Temmuz 2004 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar