Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 tinkibinki said: Sonütücü said: Her c.tesi bornovaya dükkanının önüne arabayı çeker 2 bira eşliğinde onu seyrederim. Tabii arka fonda bi aralar bizim şarkımız onlan şarkıyı dinlerim ( Rafet: bana sen lazımsın ) doktor korkuyorum. Neden korktun ya :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 rafet dinlemenden. yoksa alkol alıp eski sevgilini gizli gizli izlemenle bir sorunum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 tinkibinki said: rafet dinlemenden. yoksa alkol alıp eski sevgilini gizli gizli izlemenle bir sorunum yok. Ne yapalım rock,jazz falanmı dinleyelim? Garip garip mesajlar yazmayın lütfen ya, ben gayet dinliyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Sonütücü seni çok iyi anlıyorum tekstil atölyelerini iyi bilirim rafet cankan falan işliyor adamın içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Burası müzik topiğimi ? Artı ruh halime göre hertürlü müziği dinlerim. Rakı içiyorsan koyarım Müzeyyen Senar'dan bi CD babalar gibi dinlerim. Siz hepiniz alternatif falan takılıyorsunuz heralde? Artı trollemenin alemi ne adam bi derdini yazmış bişeyler paylaşmış bununla benim dinlediğim müziğin ne alakası var. Tekstil sektöründeyim ve muzik kültürümün bu sektorle alakası yok nokta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ütücüsün bilae ne sektörü bellimi olur iki gün sonra tekmelerler sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ütücü değilim arkadaşım, işverenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ara ütüsü deneyimim var şubatta askere gidiyorum işçi lazımsa takılayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Gel elimizden bişey gelirse herzaman yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Sonütücü said: Gel elimizden bişey gelirse herzaman yaparız. Sen hala avustralya'ya gitmedin mi ? Vaz mı geçtin söylediklerimden sonra yoksa sdsds ayda 25.000 tlcik para yetmez be badi sana kız mı yok.. Anlamadım gitti nasıl işverensin nasıl duygulara sahip bir nsansın nasıl bir kişiliğe sahipsin ? Mesela benim arkadaşım var babası'nın trilyoncukları var ama mal. Yani yapacak bir şey yok çok uğraştım olmadı fdfsf fazla para iyi değil boşver sen böyle deam et ortaklığı da bozma dsfds otur oturdugun erde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 "ismail PK" said: Sonütücü said: Gel elimizden bişey gelirse herzaman yaparız. Sen hala avustralya'ya gitmedin mi ? Vaz mı geçtin söylediklerimden sonra yoksa sdsds ayda 25.000 tlcik para yetmez be badi sana kız mı yok.. Anlamadım gitti nasıl işverensin nasıl duygulara sahip bir nsansın nasıl bir kişiliğe sahipsin ? Mesela benim arkadaşım var babası'nın trilyoncukları var ama mal. Yani yapacak bir şey yok çok uğraştım olmadı fdfsf fazla para iyi değil boşver sen böyle deam et ortaklığı da bozma dsfds otur oturdugun erde Senin arkadaşın mal olabilir çünkü babasının trilyonları var ama dikkat et ben kendi paramı kendim kazanıyorum artı basın gidin ya derdiniz benmi oldum şimdi. Artı neyi çekemiyosun bilgisayar başından kaldır bi tarafını sende uğraş bişeylerle. Senin benim karakterimi ve duygularımı eleştirecek cidden kapasiten yok bunuda unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sonutucu sen ne baba ne agir adammisin dicem sanane lan benim babaligimdan diye banada fircayi cekersin diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Şu topiğe dişe dokunur bişiler yazan az insanlardan biri Sonütücü. Tmm adamın aylık 25.000 tl gelirinin olduğunu öğrenmek benimde hayatla ilgili bazı şeyleri tekrardan sorgulamamı sağladı ama kişiye özel troll yapmayalım be abi çok uzuyor. Bakın ne güzel sizleri eleştirirken konuyu tekrar trolledim asdf. Bu arada peder zickler başıma geldiğinden diyorum hiç kasma onu unutucam diye. Yani mesela bilgisayarındaki resimlerini silme. Tmm arka plandan kaldır ama öyle takıntı haline getirmemeye çalış derim. Sigarayı bırakmaya çalışmak gibi bir şey bu. Kafaya takarsan sigarayı bırakmayı bırakamazsın. Yani bazı şeylerin çok üstüne gitmemekte yarar var unutmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ne ilginç topik olmuş lan bu. Ben de bir anımı anlatayım, gerçi Rafet veya sevişme kadar ilginç olmayabilir. Sevdiğin kızın erkek arkadaşı olduğunu öğrenmiştim ki feci yakınız bunu öğrenene kadar. Sonra ben kızı terslemeye başladım, kıl cevaplar veriyordum. Haliyle anladı ona karşı boş olmadığımı. Daha öncesinde de farklı olaylar cereyan ediyor. Ben sigaradan nefret ediyorum, okulda duman avcıları rolüne bürünüyorum, arkadaşlarımın paketini filan parçalıyorum o derece. Bu kız da çok nadir bir tane yakıyordu, içkinin yanında genelde. Bir gün oturuyoruz mekanın tekinde, bu sigara yaktı. Hiçbir şey söylemeden kalktım oradan. peşimde geldi ne yaptığını sanıyorsun filan diyor. Dedim git zıkkımlan. Gelelim ben bunun sevgilisi olduğunu öğrendiğim zamana. İyice bunalıma girmişim, arada tek tük içmeye çalışıyorum, sigarayı yakarken elimi yakıyorum o derece çömezim. Bu beni gördü içerken, adam mısın lan sen der gibi baktı, bir şey demeden gitti. Sonraki günler elimde paketle gördü bu sefer. Dibime geldi, ne zayıf karakterliymişsin sen dedi. Ben de ağzıma sıçtın, sayende bu haldeyim dedim. Buydu benim yaşadığım ilginç bir olay da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 pekaziz said: ...Ben de ağzıma sıçtın, sayende bu haldeyim dedim. Buydu benim yaşadığım ilginç bir olay da. cevabın efsaneymiş takdir ettim hocam. bi tanede oturtsaydın ağzının ortasına tam olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Sigara yakınca sana bakmışya işte onu bende yaşamıştım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Tipten olsa gerek kimse herhangi bir kötü alışkanlığımı öğrendiğinde yadırgamadı bugüne kadar. Annemi aptal yerine koymaktan vazgeçip sigara içiyorum dediydim 3-4 sene önce kadın esrar içiyo musun onu söyle dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Hayır eroyinde vursam kimse takmazdı ama sigara kullanmıyorum işte bi ara bunalımdan yukardaki arkadaş gibi başladım ve onla aynı şeyi yaşadım sonra tekrar bıraktım ama sigarayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Sonütücü said: Adamı çok iyi anlıyorum ben bazı arkadaşlar tam olarak aynı şeyleri yaşamadıkları için bazı kırıcı yorumlar yapmışlar.Eskiden her sabah kalkar kalkmaz rutin işim eski kız arkadaşımın facebookuna girip özel hayatında neler yaptığını ve ilişkisi olup olmadığını kontrol etmekti. Çok karşılaştık mekanlarda falan hep tekti hiç erkekle görmedim. 1,5 sene geçti zamanında beni terketmişti. En son telefonunuda değiştirdi,özeldende arayıp sesini duyamıyorum artık. Her c.tesi bornovaya dükkanının önüne arabayı çeker 2 bira eşliğinde onu seyrederim. Tabii arka fonda bi aralar bizim şarkımız onlan şarkıyı dinlerim ( Rafet: bana sen lazımsın ) Hala ilk günkü gibi seviyorum bana neler neler yaptı ama unutamıyorum hiç. Bazen kafamdan silmeye uğraşıyorum günlerce hatırladıkça unutturuyorum ama bigün rüyamda görünce herşey başa dönüyor ben unutsam rüyalarım hatırlatıyor. Ah ah ne yazdım be Zickler kardeşim buluşup içelim! Ben anlarım senin halinden :( edit: işin kötüsü hayatıma kimler kimler girdide hepsinin hayatını zindan ettim, şu anda hayatımda biri var ama lafta işte hiçbişey ifade etmiyor. Diceksiniz ki o zaman neden hayatına insan sokuyosun? E ne yapayım birlikte kalırken gözümü kapatınca sanki yanımda O varmış gibi hissediyorum o yüzden ondan ayrıldıktan sonra birlikte olduğum insanlarla hep loş ışıkta takıldım ve çıktığım insanların hepsinin yüz hatları ona benzer...Seni anlıyorum.. Ayrıca baba parası yiyen bir asalak olmadığına da saygı duydum. ben dediğin gibi yapamıyorum , anladım ki vücudum kaldırmıyor bir facebookta sevgilisi ile ilişkisi var yazısını görürsem , ben bu kızla karşılaşmayı kaldıramam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar