Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

COK ACIL (!) EXTERNAL DRIVE COKME PROBLEMI!!!

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar Merhaba,
External hard diskimin belli bir kismini formatlardan anlamadigim bir nedenden dolayi geri kalan kismindaki dosyalara erisimim engellendi ve geri kalan kisminin kapladigi alan 300 GB'dan 150 GB'a indi. Simdi dosyalari butun gun boyunca kurtarmaya calistim, getdataback diye bir program kurdum. Dosyalarin hepsini goruyor fakat ben kendi hard diskime kopyalayinca calistirmiyor. Mesela zipx dosyalarini corrupted archive olarak goruyor ve acmiyor. Neden boyle bir problemle karsi karsiyayim ve dosya isimlerini ve directorylerimi kaybetmeden nasil hard diskimi kurtarabilirim? Bu gercekten benim icin cok onemli.
Sagolun...
Sosyal ağlarda paylaş

biz burada caps lock sevmeyiz dostum, ayrica cok acil lafina ozel bi gicikligim var

Biri: cok acil orda misin
Beni: evet abi ne oldu?
Biri: naber?

Biri: cok onemli hemen bi bak
Beni: efendim ne oldu?
Biri: naber nasi gidiyo

Biri: abi cok acil
(1 sn sonra) Biri: cok onemli
(1 sn sonra) Biri: orda misin
Beni: evet ne oldu?
Biri: naber?

boyle gider..

drive icin onerime geleyim. harddiskle mumkun oldugunca az oyna cok yazilim yukleyip silme. ama farkli yazilimlarda dene ben benzer bir durumda 3-4 yazilimdan sonra kurtarabilmistim, google dan falan ara en iyi dosya kurtarma yazilimlarini ona gore dene bi kac tane, hatta deneyebiliyosan en iyisi o yazilimlari baska harddiske yukle boylece overwriting probleminden kurtulursun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...