Prawler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Arkadaslar Merhaba, External hard diskimin belli bir kismini formatlardan anlamadigim bir nedenden dolayi geri kalan kismindaki dosyalara erisimim engellendi ve geri kalan kisminin kapladigi alan 300 GB'dan 150 GB'a indi. Simdi dosyalari butun gun boyunca kurtarmaya calistim, getdataback diye bir program kurdum. Dosyalarin hepsini goruyor fakat ben kendi hard diskime kopyalayinca calistirmiyor. Mesela zipx dosyalarini corrupted archive olarak goruyor ve acmiyor. Neden boyle bir problemle karsi karsiyayim ve dosya isimlerini ve directorylerimi kaybetmeden nasil hard diskimi kurtarabilirim? Bu gercekten benim icin cok onemli. Sagolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Easyrecovery de denedim. O da olmuyor. Dosyalari goruyorum, recover diyorum ama durum hala yukarida belirttigim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Son olarak Seagate File Recovery ile bir denemen mümkün mü? Daha önce veri kurtarırken birkaç programda sorun yaşamıştım. Seagate ile çatır çatır aldım. Belki fark edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 biz burada caps lock sevmeyiz dostum, ayrica cok acil lafina ozel bi gicikligim var Biri: cok acil orda misin Beni: evet abi ne oldu? Biri: naber? Biri: cok onemli hemen bi bak Beni: efendim ne oldu? Biri: naber nasi gidiyo Biri: abi cok acil (1 sn sonra) Biri: cok onemli (1 sn sonra) Biri: orda misin Beni: evet ne oldu? Biri: naber? boyle gider.. drive icin onerime geleyim. harddiskle mumkun oldugunca az oyna cok yazilim yukleyip silme. ama farkli yazilimlarda dene ben benzer bir durumda 3-4 yazilimdan sonra kurtarabilmistim, google dan falan ara en iyi dosya kurtarma yazilimlarini ona gore dene bi kac tane, hatta deneyebiliyosan en iyisi o yazilimlari baska harddiske yukle boylece overwriting probleminden kurtulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar