SoldieR_TR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Satılık Sennheiser PC350 Kulaklık Ürün Çok Temizdir ve Sorunsuzdur. Yurt Dışından Gelme Olduğu İçin Garantisi Yoktur.Kutusunuda Kaybettiğim için kutusuda bulunmamaktadır. Kulaklık daha toplam 1,5 ay kulanıldı. İstediğim Fiyat 275 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 yukari dudulluda 110m2 daire ya da 92 model 1.3 corolla ile takas yapar misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 0'ı 400 lira olan bi kulaklık değil mi ? yani adamın istediği fiyat hiçte yuksek değil. trollden once bi fiyatlara bakmak lazım di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 0 ı 340 lira. toplam 1.5 ay kullanıldı olayı da cok komik. 1 yıllıktır 45 gün kullanmışsındır toplam 1.5 ay kullanıldı dersin. insanlar yanlış anlar fgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoldieR_TR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Hayır ürün daha yurt dışından geleli 1,5 ay oldu.Ama usb ses kart olmadığından dolayı satıyorum usb ses kartlı iyi model bir ürün geçiş yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 hönk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoldieR_TR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Hönk kastın nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 fiyat hönkletti herhalde ama normal sennheiser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoldieR_TR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Kulaklığın adı sadece o kadar yazılmasına sebep olmuyor. Kendiside şu anda dünyanın en iyi kulaklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Yenisi 348 tl(bursa media markt)75 lira fark için kullanılmış ve garantisiz bir ürün almak bana pek cazip gelmedi.Ürünün fiyatını biraz daha düşürmelisin bence Kulaklık hakkında: ben kullanıyorum gerçekten başarılı,iyi bir ses kartıyla beraber tabi.Ancak müzik dinlemek için üretilmemiş özellikle Bassları iyi vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 SoldieR_TR said: Hayır ürün daha yurt dışından geleli 1,5 ay oldu.Ama usb ses kart olmadığından dolayı satıyorum usb ses kartlı iyi model bir ürün geçiş yapıcam. Fiyata değil posta hönkledim; usb ses kart olmadığından satıyormuş usb ses kartlı iyi model bir ürüne geçiş yapacakmış hayır bahsettiği kulaklıklar ise kulaklıklar usb ses kartlı mı çıkıyor artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoldieR_TR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 sawyer said: SoldieR_TR said: Hayır ürün daha yurt dışından geleli 1,5 ay oldu.Ama usb ses kart olmadığından dolayı satıyorum usb ses kartlı iyi model bir ürün geçiş yapıcam. Fiyata değil posta hönkledim; usb ses kart olmadığından satıyormuş usb ses kartlı iyi model bir ürüne geçiş yapacakmış hayır bahsettiği kulaklıklar ise kulaklıklar usb ses kartlı mı çıkıyor artık ? Tabikide artık üst düzey kulaklıklar usb ses kartı üstünde cıkıyorlar cok uzun süredir bu türk kulaklıklar war ama işte sen duymamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bu sennheiser ve steelseries'in pahalı usb ses kartları var ama bence o kadar iyi değiller, creative'in xfi-mod'u döver ikisini de (xfi go değil), onun dışında bir adet xfi xtremegamer/music hepsini tokarlar fakat lana gidenler veya laptopla kullananlar için usb ses kartları tek seçenek o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 SoldieR_TR said: sawyer said: SoldieR_TR said: Hayır ürün daha yurt dışından geleli 1,5 ay oldu.Ama usb ses kart olmadığından dolayı satıyorum usb ses kartlı iyi model bir ürün geçiş yapıcam. Fiyata değil posta hönkledim; usb ses kart olmadığından satıyormuş usb ses kartlı iyi model bir ürüne geçiş yapacakmış hayır bahsettiği kulaklıklar ise kulaklıklar usb ses kartlı mı çıkıyor artık ? Tabikide artık üst düzey kulaklıklar usb ses kartı üstünde cıkıyorlar cok uzun süredir bu türk kulaklıklar war ama işte sen duymamışsın. Kulaklık üzerinde ses kartı var öyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Plantronics Gamecom Pro1 Yönetir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ben de gamecom1 vardı ses kartsız olan ama kardeşim ses ayarı bölümünün üstüne basıp kırdı öldürdü güzelim kulaklığı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Magnum said: Plantronics Gamecom Pro1 Yönetir! Ya o kulaklığı ne zamandır arıyorum nerden bulabilirim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoldieR_TR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 sawyer said: SoldieR_TR said: sawyer said: SoldieR_TR said: Hayır ürün daha yurt dışından geleli 1,5 ay oldu.Ama usb ses kart olmadığından dolayı satıyorum usb ses kartlı iyi model bir ürün geçiş yapıcam. Fiyata değil posta hönkledim; usb ses kart olmadığından satıyormuş usb ses kartlı iyi model bir ürüne geçiş yapacakmış hayır bahsettiği kulaklıklar ise kulaklıklar usb ses kartlı mı çıkıyor artık ? Tabikide artık üst düzey kulaklıklar usb ses kartı üstünde cıkıyorlar cok uzun süredir bu türk kulaklıklar war ama işte sen duymamışsın. Kulaklık üzerinde ses kartı var öyle mi ? Aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoldieR_TR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Silphatos said: bu sennheiser ve steelseries'in pahalı usb ses kartları var ama bence o kadar iyi değiller, creative'in xfi-mod'u döver ikisini de (xfi go değil), onun dışında bir adet xfi xtremegamer/music hepsini tokarlar fakat lana gidenler veya laptopla kullananlar için usb ses kartları tek seçenek o ayrı Lan gamelere gittiğimiz için bizim için steelseries veya diğer ürünler daha mantıklı. Yoksa evde bende X-fi kullanıyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoldieR_TR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar