Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSI notebookları hakkında fikir lütfen..

AdamIn1i

Öne çıkan mesajlar

gx 600 extreme edition kullanıyorum. 2 kez fan problemi yüzünden servise gönderdim baya hızlıydı falan. performans olarak ekstra güzel bi alet. klavyesi falan oldukça kullanışlı. 3. kez göndericem şimdi fan yüzünden ama bu normal bakım meselesi ^^ 1-1.5 yıla yaklaştım alalı gayet mutluyum değiştirmeyi düşünmüyorum tavsiye ederim msi lar genel olarak iyi .
Sosyal ağlarda paylaş

ya açıkçası ankaradan istanbula gidiyodu tamir oluyodu falan ve 1 hafta içinde halloluyodu herşey pırıl pırıl geliyodu elime istediğim şekilde. bi çok firma gibi şartlardaki son gün ilkesine kadar elimizde tutalım bıdısı yok pek. servis kalitesi baya sevimli yani bi sorun yaşamadım daha.
Sosyal ağlarda paylaş

mesela benim ilk olayım şuydu. turbo tuşu var bilgisayarımda. cpu overclock yapıyo kendi çapında. ama baya yoruyo bilgisayarı. 8 saat açık şekilde assassins creed oynadım full detay herşey açık kassın bilgisayar iyice modunda. sonra yandı herşey :D fanlar falan iptal. Servise yolladım aradım söyledim benim hatam şudur budur böyle böyle yaptım diye. bende de böyle bilgisayar olsa ben de denerdim eki eki diye güldü adamlar :D tertemiz gönderdiler.
Sosyal ağlarda paylaş

bende vardı o 5-6 ay kullandım başkasına kakaladım ofiste :D malzeme kalitesi ÇOK KÖTÜ. ama servis hakkaten iyi. ekranı kapatırken son saniyede gerilen RJ45 ethernet prizi ekranın araya girdi, çatırdadi direkt. servise götürdüm, (bu arada ayrıca optik sürücü de çalışmıyodu, daha önce servise sorduğumda bu modelde genel bi sorun olduğunu ve sadece yerinden çıkan bi şerit kablo olduğunu söylediler) ekran kapağı bilmemne her şey toparlanıp geri verildi 2 hafta içinde. ekran kapağı da yurtdışından geldi bu arada. ama USB, ses jackı falan takarken esniyo resmen girişler, acaip dandik :)

performansı hiç fena değil bu arada. Bi de X serisi var şimdi, macbook air çakması. detaylı inceleyemedim de, malzemesi biraz daha iyi gibi. Bi de ciddi anlamda macbook air çakması görün bi X340 veya X600 anlarsınız. :D (bu arada belirteyim, bu MSI'daki amcalar Hackintoshçulara çaktırmadan destek veriyo, MacOS ile uyumlu donanımlar üretiyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...