AdamIn1i Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 MSI notebook almayı düşünüyorum fakat kullanmış olan arkadaşlardan fikir istiyorum..Önerebileceğiniz modeller varsa öğrenmek isterim..Teşekkürler şimdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 gx 600 extreme edition kullanıyorum. 2 kez fan problemi yüzünden servise gönderdim baya hızlıydı falan. performans olarak ekstra güzel bi alet. klavyesi falan oldukça kullanışlı. 3. kez göndericem şimdi fan yüzünden ama bu normal bakım meselesi ^^ 1-1.5 yıla yaklaştım alalı gayet mutluyum değiştirmeyi düşünmüyorum tavsiye ederim msi lar genel olarak iyi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Serviste hizmet kalitesi falan çok yüksek herhalde ki yazdığına göre seve seve, koşa koşa götürüyorsun servise hiç şikayet etmeden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ya açıkçası ankaradan istanbula gidiyodu tamir oluyodu falan ve 1 hafta içinde halloluyodu herşey pırıl pırıl geliyodu elime istediğim şekilde. bi çok firma gibi şartlardaki son gün ilkesine kadar elimizde tutalım bıdısı yok pek. servis kalitesi baya sevimli yani bi sorun yaşamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 son çıkan macbook air çakması (gerçek anlamda) nasıldır bilmiyorum, ama genel olarak malzeme kalitesi düşük baya. ama alet performanslı hakkaten. X340 X600leri falan kullanmak istiyorum aslında baya kullanışlı görünüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 msi ekran kartimi yaktim, ben kendim yaktim yani, sivi doktum bilgisayara, sansimi denemek icin servise yolladim sifirini yolladilar geri. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Oha bi .ıçmadığın kalmış. Nasıl bir servis aşkıdır bu. Heyecanla bekliyorum başka msi servis hikayelerini. Modellerini de hiç bilmiyorum, biraz bakınayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 mesela benim ilk olayım şuydu. turbo tuşu var bilgisayarımda. cpu overclock yapıyo kendi çapında. ama baya yoruyo bilgisayarı. 8 saat açık şekilde assassins creed oynadım full detay herşey açık kassın bilgisayar iyice modunda. sonra yandı herşey :D fanlar falan iptal. Servise yolladım aradım söyledim benim hatam şudur budur böyle böyle yaptım diye. bende de böyle bilgisayar olsa ben de denerdim eki eki diye güldü adamlar :D tertemiz gönderdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 servisi imba ben ex-600 aldım, iyi değil ama problem yaşamıyorum ekrana gömülmüş webcamlerden baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bende vardı o 5-6 ay kullandım başkasına kakaladım ofiste :D malzeme kalitesi ÇOK KÖTÜ. ama servis hakkaten iyi. ekranı kapatırken son saniyede gerilen RJ45 ethernet prizi ekranın araya girdi, çatırdadi direkt. servise götürdüm, (bu arada ayrıca optik sürücü de çalışmıyodu, daha önce servise sorduğumda bu modelde genel bi sorun olduğunu ve sadece yerinden çıkan bi şerit kablo olduğunu söylediler) ekran kapağı bilmemne her şey toparlanıp geri verildi 2 hafta içinde. ekran kapağı da yurtdışından geldi bu arada. ama USB, ses jackı falan takarken esniyo resmen girişler, acaip dandik :) performansı hiç fena değil bu arada. Bi de X serisi var şimdi, macbook air çakması. detaylı inceleyemedim de, malzemesi biraz daha iyi gibi. Bi de ciddi anlamda macbook air çakması görün bi X340 veya X600 anlarsınız. :D (bu arada belirteyim, bu MSI'daki amcalar Hackintoshçulara çaktırmadan destek veriyo, MacOS ile uyumlu donanımlar üretiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar