Killer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 programı bilen var mı?2 sorum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ben biliyorum da çok az kullandık malum baya şey eksik programda. MIT Scheme ftwftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 öm check pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Sen sorununu yaz buraya, yardimci olunur merak etme. scheme guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 kaynak olacağım araya, okulda görmedik görmeyeceğiz sanırsam fonksiyonel dillerden, ben de merakımdan birine bakınayım diyordum da boş vakitlerimde ; haskell vs de varmış aynı kategoriden, hangisi en öğrenildiğine değebilecek olanı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 lisp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar