Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bana bu ünideki kredi davasını açıklarmısınız nedir nası çalışır? ULI101 Mikro Ekonomi Micro Economics 3 0 3 6 T 3 U 0 K 3 ECTS 6 yazıyo nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yahu o kadar bilen eden ünide okuyan insansınız. tamam garbıç 7/24 geyik yapıyosunuz da bi kerede yardımcı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ilk yarı 3 ikinci yarı 0 diğeri de ilk yarı 3 ikinci yarı 6 olur. İddaa şeysi gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 her okulun tamamen aynı olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 tr de 3 avrupada 6 kredi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 kan davası gibin olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ECTS: Burda aldığın derslerin avrupa'daki kredi karşılığı demek oluyor farklı ülkelerdeki kredi birimlerini standartlaştırmak, böylece ülkeler arası öğrenci değişimlerinde sorun yaşamamak için türetilmiş bir şey. bir nevi ortak para birimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bu arada ne diye azarladın milleti sdfg o kadar bilen eden internette gezen patide madalyası olan adamsın nası araştırmadın bunu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ünisine göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 alla alla :D edit: olm beni engellediysen seni bıçaklarım bi kamyon amele getirtip . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar