Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Ya patch geldi ogleden sonra giremiyorum.Full Check yaptim herseyi denedim kaldirdim kurdum olmuyo.Ayni problemi yasayan yada cozen var mi?[signature][hline]Burningred LvL 42 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 29 Artisan - Bartz[b] [b]Yeni Yetme bir karakter daha gelior :)[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 http://boards.lineage2.com/tm.asp?m=334114 bir suru kiside var problem cozebilmis degiller gecmis olsun tekrar kurmayı dene veya 2-3 kez fullcheck yapıp girmeyi dene belki cozulur[signature][hline]Arthad LvL 56 Silver Ranger @ kain icq:140353 RANG RANG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheMask Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 banada oldu full check yaptım düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owned Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Bende Oyunu bastan kurdum fakat sorun devam ediyor..Tmm hallettim diosun giriyosun..ciktiginda tekrar girmeye calistiginda ayni sorun. Tek cozum Pc ye restart atip Lineage.exe tikliyorsunuz start yerine ilk basta Full Check yapiyorsunuz daha sonra girilebiliyosunuz.. Dedigim gibi bu sorun tekrar tekrar bas agritiyor. Baglanti sorunu halledildi dedik,rahatladik dedik simdide bu cikti.[signature][hline]'A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım. Formül şudur: A=x+y+z. x çalışmaktır, y oyundur, z de çeneyi tutmasını bilmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar