NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Stop motion'in gucu. Izledikten sonra benimde kasasim geldi bi kisa film. Basarili(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 şu stop motion ile uğraşanlar bitek bana 'dünyanın seçmece boşları' geliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ah çok iyi ama ya ben sadece şu havada asılı durma şeyini anlamadım PS mi kullanışlar o havada durma havada süzülerek gitme şeysi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ziplayip tek kare cekip tekrar zipliyorlar az ilerde veya olduklari yerde, belese ucma efekti iste ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uke Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 reddiye said: şu stop motion ile uğraşanlar bitek bana 'dünyanın seçmece boşları' geliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yapılışını bilemem de izlemesi çok eğlenceli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 öeh adamlar uraşmış kasmış helal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 4000+ dan bahsediliyo öhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 abi iyi güzel uğraşmış adamlar da,madem bu kadar emek vercen uğraşcan,insan adam gibi senaryolu filan bi kısa video hazırlar,saçma sapan gereksiz bişey olmuş bu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar