Bella Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bakması zor değil. gayet eğlenceli,zevkli ve son derece kolay. son 2 tane kaldı hadi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 cansın nerdesin sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 beyazıttayım sen ?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ÖM ATAMIYORUM SANA LANET OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 atıp doldurmuşsun ztn resmen çılgınca ulaşmak isteyen feyk hesap ulaşamamış olabilir sdkj HADİ SON 2 TANE KALDI.ÇOK TATLILAR FALAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 napcam hamsteri yea. bana sen lazımsın CANSIN <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 noldu hemstırlara Son durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 son durum, çok şeker minicik pambık gibi 2 tane yavru kaldı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ühü istiyorum ama mahvolur hayvan ben zor yaşıyorum bu odada asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Benimki şu anda evine yerleşmiş bulunmakta. Nedense tekerleğin altında kafesin bir köşesinde bekliyor arada dolanıyor. Adına Boo koyacam(Baldur's gate oynayanlar bilirler) Hındık sipsi ve gudubettin gibi önerilerde geldi. Sizde söyleyin bu beyaz varlığa. Benim daha önce kendime ait hayvanım olmamıştı ilk kez oluyor. Değişik birşey. Şidmide köşeye kıvrılmış uyuyor. Ahh... We are all heroes; you and Boo and I. Hamsters and rangers everywhere, rejoice! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Daha eve geleli 1 saat olmadan ilk failimi yaptım. Yemek kabını doldurmuşkene yerini değiştirecem diye bütün yemleri döktüm kafesin içine. Birşey olmaz değil mi? Gerçi cansın 8 kere olmaz birşey dediysede hayvanın sürekli yemesi kıllandırıyor hafiften. Neyse bir günlük yemeği yerde artık. Neyse sorun halledildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 birşey olmaz ya sen bırak o kendi kendine yaşar =) sevdiysen problem yok,önemli olan müşteri memnuniyeti ehah ps:ayrıca o kadar şirin bi hayvana gudubettin ismini yakıştıran arkadaşını kınıyorum.kınadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 arkadasımın hamsterının ismi kirıstofırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 evet son 2 yavruyu vermekten vazgeçtim ^^ mükemmeller çünkü. diğer yavruyu da an itibariyle alıcak kişiyi buldum. dolayısıyla hamster faslımız kapanmıştır. konu kitlenebilir. esen kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Dövmesinler birbirlerini. Ayrıca bu coştu Cansın daha 2. günde kafesin tepesine ters tırmanıyor. Keşke ufak kafes almasaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar