halodies Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 merchant bug : her yere tezgah kuramıyosunuz(moradonda mesela)acilen fix edilmesi gereken bi bug bence.biraz daha açayım konuyu ; mesela dün tezgah kurduğum yere bugün kuramıyorum yerleştiriyorum item ları fiyatları belirliyorum ok'e basıyorum hiçbi şey olmuyo. cave leeches bug : abyss dungeon da (warrior la denedim sadece) leeches lere skillsiz dalarsan disconnected oluyo bazen.pek çok kez oldu bana..
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Turkiye de yasanan lagdan kaynaklanmasın o :)
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ah lag sen nelere neden oluyorsun millet de ne sanıyor :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bi sallamayin ya[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 O bug dediğin şeyi şöyle düzelticeksin diyelim o noktada kurmaya çalıştığında bozuldu ok tuşları ile 3 kere geri git % 100 oluyor.
halodies Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 al işte biz ne diyoruz millet ne anlıyo.türkiyedeki lag la onun ne ilgisi var.gereksiz yorumlar yapmayın.merchant yazmayınca tezgah kurmaması BUG tır.abyss dungeon da leeches lere spearla skillsiz vururken (bu bende oluyo , arkadaşta da oluyo) disconnected olması; bu da BUG tır. sizin dedikleriniz ne alaka.bilmeden yorum yapıyosunuz... ayrıca saol Wolas [Bu mesaj halodies tarafından 13 Haziran 2004 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bak kardeşim sen merchant yazıon , ekran gelmeyince bug oldu sanıon bu lagmı deilmi bi düşün bakalım .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ogrencek abisi[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz
halodies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 @zgrw tabiki lag değil.üstte arkadaşın dediği gibi 3 adım geri yapınca oluyo.ne yani 3 adım geri atınca lag mı azalıyo.ne acaip bi mantık kurduysan değil işte abi bal gibi bug. @R3v3n4nt sen de fazla konuşma.boq olmadan kokma...
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Upcoming Client Features Forsooth! The new and improved version of Knight Online is nearly upon us and there are a host of cool new features and bug fixes. Get ready to weave your way on the path to honour and glory; Knight Online is getting better and better. 1. Lunar war safe zone bugs fixed NPC will die when they enter the safe zone; safe zone is safe from opposing nation only. 2. Cannot end the game when in battle. Which means you cannot exit game for 10 seconds if you attacked other player or NPC or being attacked by other player or NPC. 3. Party system When the party leader leaves the party or quit game, the party will not disband automatically, instead the nest user in the party will automatically become the party leader. 4. Party system All party members will teleport with the leader when the leader teleport to “hell abyss” 5. New Items New items dropped in dungeon: 'Abyss Flame' and 'Abyss Echo'. 6. Durability of weapon When the durability of bow, staff, sword and etc has reach zero, the damage that the weapon infict on the NPC/opponent should decrease. 7. Lunar War safe zone Block attack abilities for users that are at an “illegal” zone in the war zone. User will not be able to use their skill if they teleport to place that are not allowed. (They may teleport to place where they may not be attacked. Their attacking ability will be taken away if they are in this place.) 8. Magicians skill casting effect. Casting effect for magicians at level 51, 53, 57 and 60 has been updated. 9. Magicians skill casting effect Magic effect for level 60 has been changed. 10. Magic hammer bug Bug where magic hammer repaired Talia Skin fixed. 11. Grade 6th Armor The new 6th armor can be only worn by users that level 60 above that has chosen their master skill. These armors will drop from unique monster and high-leveled monster only. Unique monsters – Randomly drops the entire 6th armor except for boots. Dark Mare – 6th armor pauldron Dark Stone – 6th armor pad. Troll Captain – 6th armor helmet Falcon and Fallen Angel – 6th armor gauntlet Troll Berserker and Crimson Wing – 6th armor boots With the upcoming patch: When the items are upgraded, the required INT was increased along with the upgrade. However, this will change so that the required MP will increase as well, this was to subdue the users that were tire from investing their stat points to ‘useless’ INT. By changing the system into this way, the magicians will be able to achieve higher attack power and defense ability. One side effect for this is that due to the decrease of INT, the chances of slowing down enemies and knocking them unconscious will decrease as well. 12. Sweeping potion bugs fixed Sweeping potion will increase the MP as it supposes to be. 13. Warrior ‘sacrifice” skill bug -Cannot use sacrifice on one’s self only anymore. -When using Sacrifice, the warrior that using it will die but will not experience points and/or nation points. 14. Party system If the party member is standing 50 meters or further, then they will not receive their share of experience points coins and items. 15. New monsters -Ape level 37 -Tyon level 55 -Hornet level 45 -Leech level 70 -Gray Oz level 25 -Grell level 60 16. Dark Lunar Gate -Only user with level 30-50 can enter this war. -Total sum of skill should be 82, stat should be 447, and the characters that had selected their master skill can’t join this war. This to prevent high level users from purposely lowering their level just to take part in this war. -Rules is same as regular lunar war. And even more brilliant new features are coming in the upcoming versions. Don’t shed your armour yet, the epic that is Knight Online is just beginning. Regards, The Knight Online Team[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 iyi hoşta Türkçe yazamazmıydın ? Herkes ingilizce bilmeyebilir veya c/p yapmayın bi yerlerden alıp lütfen...[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 [Bu mesaj FRP_Master tarafından 14 Haziran 2004 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Revenant bu arada biraz daha uygun laflar edersen,adam birşey yazmış,öyle öğrencek abisi fln ? :yapma:[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
halodies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 evet bu topiği ben açmıştım herkesten yardım bekliyorum.frp_master ın dediği gibi herkes ingilizce bilmeyebilir. ilk 5 maddeyi ben çeviriyorum.diğerlerinde yardımcı olursanız sevinirim. YENİ VERSİYONUN ÖZELLİKLERİ Knight online oyununun yeni ve gelişmiş versiyonu yakında bizlerle.bu versiyonda bir sürü özellik ve düzeltilen bug'lar(hatalar) var.büyük bir onura ve şana ulaşmayı gösteren yolda ilerlemeye hazır olun.çünkü knight online her gün gelişiyor ve daha iyi oluyor;) 1 - Lunar savaşı güvenli bölge bug ları düzeltildi NPC ler güvenli bölgeye girdiklerinde ölücekler.güvenli bölgede emniyet sadece karşı taraf için geçerli olucak.(pek anlayamadım burayı o yüzden yanlış çevirmiş olabilirim.şu ana kadar hiç savaşta bulunmadım çünkü;) 2 - Savaştayken oyundan çıkamayacaksınız Oyun esnasında bi oyuncuya ya da npc ye saldırır veyahut onlar tarafından saldırıya uğrarsanız, oyundan çıkmak için son saldırı anından süre olarak 10 saniye kadar beklemek durumundasınız. 3 - Parti Olayı Eğer parti lideri oyundan çıkar ya da partiyi terkederse parti dağılmayıp, gözüken parti üyelerinde liderden sonra gelen kişinin liderliğinde devam edicek(çok hoş buldum ben bunu;) 4 - Parti olayı - hell abyss parti lideri hell abyss e teleport olduğu zaman diğer parti üyeleri de liderle beraber ışınlancak ;) 5 - New items in dungeon Abyss dungeonda; Abyss Flame ve Abyss Echo adı verilen iki yeni item düşücek(en çekici madde bu bence:) elimden geldiği kadar çevirdim.saygılar ;)
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ekmek yedircek bug yokmu :([signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: FRP_Master, 14 Haziran 2004 18:58 tarihinde demiş ki: Revenant bu arada biraz daha uygun laflar edersen,adam birşey yazmış,öyle öğrencek abisi fln ? :yapma: lutfen ben sizin bildiginiz kişilerden degilim benim agzimdan resmi olarak kotu bir laf cıkmadi lutfen..[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: halodies, 14 Haziran 2004 03:06 tarihinde demiş ki: @zgrw tabiki lag değil.üstte arkadaşın dediği gibi 3 adım geri yapınca oluyo.ne yani 3 adım geri atınca lag mı azalıyo.ne acaip bi mantık kurduysan değil işte abi bal gibi bug. @R3v3n4nt sen de fazla konuşma.boq olmadan kokma... yanlış anlamada kullandigin ''boq'' kelimesi icin benim hakkimda kullandigini hic sanmiyorum forumu bırak msn e gelip agir abi ayaklari ile bana cin con laflar sokman o kullandigin tabir e yakişacak bir hareket olarak algiliyorum ..[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 saygilar.. sevgiler... sevilesi insan Rv[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz
halodies Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 sen benim topiğime gelip : "bırak abi sallama ya diyosun" ben sana bi benzetme kullandım deyim diyebilirsin direk sana bişey söylemedim. msnde de topiğimde yazdığını görünce ekledim ve kelimelerine dikkat et dedim. hala da diyorum..
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: halodies, 14 Haziran 2004 03:06 tarihinde demiş ki: @zgrw tabiki lag değil.üstte arkadaşın dediği gibi 3 adım geri yapınca oluyo.ne yani 3 adım geri atınca lag mı azalıyo.ne acaip bi mantık kurduysan değil işte abi bal gibi bug. o 3 adım olayıda lagdan . sen 3 adım atınca bir önceki komutun ekranı geliyor . Hiç böle düşündünmü ?[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 15 Haziran 2004 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 tmm ben pes ediyorum sen kazandin bu saaten sonra laf kavgasi yapamiyacam The GraLsin[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: zgrw, 15 Haziran 2004 19:51 tarihinde demiş ki: said: halodies, 14 Haziran 2004 03:06 tarihinde demiş ki: @zgrw tabiki lag değil.üstte arkadaşın dediği gibi 3 adım geri yapınca oluyo.ne yani 3 adım geri atınca lag mı azalıyo.ne acaip bi mantık kurduysan değil işte abi bal gibi bug. o 3 adım olayıda lagdan . sen 3 adım atınca bir önceki komutun ekranı geliyor . Hiç böle düşündünmü ? O benim lafımdan alınma bu yüzden ben cevaplıycam lagdan değil komutlar o saniyede işleve konur ama sen lag dan göremezsin lagın ne olduğunu biliyormusun fps ile karıştırma.. Öncelikle Lag ve Fps nin anlamlarını bilmek lağzım download u upload u..[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 peki ozaman bilosan anlatta bende öğreneyim . gerçi ben bildiğime inanıyorum ama eksiğim nerdeymiş sen söle bakalım .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Örnek /town yazdın sen yazdığın saniyede town da sın ama Fps den dolayı göremiyorsun Fps saniyedeki veri alış verişi caunterdan biliyorsundur bilmiyorum deme ben niye anlatıyorum neyse..Kendini town da göremezsin ama towndasındır sonradan ekran belirir. Lag ise herşey hareket eder sen hareket edemes sin senin ekranında dünya durur buda download un yavaşlığından kaynaklanıyor. Bu oyunda istersen /merchant yazıp saatlerde dur yinede ekran gelmeyecektir gelmedimi gelmiyo zaten yürüyünce merchant ekranı kayboluyor senin dediğine göre biz yazdığımız anda sonradan geliyo ama yukarda da belirttim açıklamasını bazen de süre aşımı oluyor buda upload dan kaynaklanan bir bug oda şöyle oluyor sen ekranı açıp item ları koymaya başlıyorsun bir süre sonra işin bitip enter a basıp tezgahın açılmasını bekliyorsun ama tekrar kapanıyor bunun nedenide süre aşımına uğraması. Anlatabildiysem ne mutlu bana.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 film per second nezmandan beri veri alış verişi oluyor ? Upload - Download etkiliyor olması onu ? Aman boşver sen bug de ben lag diyeyim . Herkes kendine göre mutluca yaşasın .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 film per second = kendin söyledin saniyedeki görüntü sayısı/hızı aslında ikimizde aynı şeylerden bahsediyoruz ama 3 adım olayını sen lag ben bug diyorum. Ama evet herkes mutlu olsun.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Öne çıkan mesajlar