Jorman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Biliyorum bi çoğunuz bana küfredicek ama :) Photoshop ile bıçağın üzerine kan sürmek istiyorum. Ama çok da gerçekçi olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 hmm fotoyu print et sonra üstüne ince bir cam koy sonra kana benziyen birşeyle istediğini yapıp tekrar fotorafını çek:-P çok yaratıcıyımdır ehehen[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Yok ben Photoshop ile yapcam :) (Photoshop ile prin et o zaman dersin sen şimdi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 bıçağı kendine saplayıp resmini çek dicem sende bana küfür etcen :)[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 doğru demiş arkadaş eğer gerçekten bu işin gerçekçi olmasını istiyorsan bazı insanlar gibi elini eksip fotoğrafını çekiceksin. Bu işin hastaları bu şekilde yapıyorlar. Diğer seçenek ise güzel bir kan brush'ı ile halletmek. Duyduğuma göre pretty brush'da varmış bu tür şeyler.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ööö, Oky linkini verebilirmisin öyle brush sitelerinin?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Ya kerdeş :) Ben diyorum ki "Photoshop ile bıçağa kan sürüp kendimi geliştirmeye çalışacam." sen diyorsun gerçeğini yap :) Hadi bıçağı kendime sapladım. Photoshop kullanmama ne yararı oldu bunun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 kendisini silicek:) bıcak istio o[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Ya ben photoshopda kendimi geliştirmek istioooooooooooom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 pretty brush'ın sitesi burası sanırsam. olay herşeyi photoshop'da yapmak değil sadece bu konunun hastası adamlar olduğunu söylüyorum hatta onlardan biride benim arkadaşım. Sen tabii ki programla yap :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: elesso, 16 Haziran 2004 22:47 tarihinde demiş ki: bıçağı kendine saplayıp resmini çek dicem sende bana küfür etcen :) EHehehh :-)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Bi deneme yaptım oldumu?...[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice ServerCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 hmm sanırım renk daha koyu olmalı[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Photoshopta kan tekniği: 1)Kabataslak kanı bıçağın üstüne çiziyoruz. 2)Burn tool ile ortalarını koyulaştırıyoruz 3)Smudge Tool ile kan gibi gözükmesini sağlıyoruz. 4)Filter>Texture>Texturizer diyoruz,oradan ayarları yapıp ok diyoruz ve kan :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar